hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gülhan Esen'in katil zanlısı İstanbul'da yakalandı… Katil eski sevgilisi çıktı

    KAYNAK DHA

    Yaklaşık bir hafta önce Kocaeli Darıca'daki evinin önünde öldürülen 24 yaşındaki Gülhan Esen'in katili eski sevgilisi çıktı. Katilin kimliği, ekiplerin bin saatlik güvenlik kamerası görüntülerini izlemesiyle ortaya çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ondan ayrılan, evlenerek yeni bir hayat kuran genç kadının peşini bırakmadı, yol ortasında acımasızca katletti. Cinayetin ardından günlerce yayan gezdi, kaçabileceğini sandı.

    16 Mart'ta işe gitmek için Kocaeli Darıca'daki evinden çıkan Gülhan Esen, uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. Arabasında pusu kurarak saldırı düzenlediği belirlenen katil zanlısı için emniyet ekipleri harekete geçti.

    Gülhan Esenin katil zanlısı İstanbulda yakalandı… Katil eski sevgilisi çıktı

    Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro dedektifleri, 1000 saatlik güvenlik kamerasını takibe aldı. Zanlının kimliği de böyle tespit edildi. Katil zanlısı, 7 ay önce evlenen Gülhan Esen'in takıntılı eski sevgilisiydi.

    Kalacak yeri olmadığı öğrenilen katilin, yakalanma korkusuyla toplu taşımaya binemediği, otele de gidemediği için cinayetin ardından günlerce sokaklarda yürüdüğü belirlendi. Ekipler tarafından İstanbul Sultanbeyli'de de yakalandı.

    Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen zanlı, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow