hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Henüz 17 yaşındaydı... O gece kulübü Efe'ye mezar oldu

    KAYNAKCNN TÜRK

    Beşiktaş'ta yaşanan gece kulübü faciası 29 kişiyi hayattan kopardı. Geride ise yarım kalan hikayeler kaldı. 17 yaşındaki Efe Demir'de hem okuyor hem de ailesine destek olmak için o gece kulübünde çalışıyordu. Efe de o alevlerin arasında can verdi. Efe'den geriye ise hayat dolu görüntüleri kaldı. CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz'ın haberi.

     

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hayatının baharında, henüz 17 yaşında, hayat dolu bir gençti Efe Demir. Ondan geriye kalan ise doyasıya eğlendiği, dans ettiği işte anlar...

    Henüz 17 yaşındaydı... O gece kulübü Efeye mezar oldu

    İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan gece kulübü faciasında 29 kişi ihmaller zincirine kurban gitti. Efe Demir de hem okuyor hem de ailesine destek olmak için o gece kulübünde çalışıyordu. 17 yaşındaki Efe Demir de işte bu gece kulübünde garson olarak çalışıyordu. Olayın yaşandığı gün de buradaydı. İhmaller zinciri tıpkı 29 kişiyi olduğu gibi onu da hayattan kopardı.

    Efe Demir'in babası Adem Demir, ''Efe -2 kat aşağıda çalıştığını söylüyordu. Baba burada herhangi bir olay olsa, bir şey olsa çıkmak mümkün değil diye konuşuyordu. Benim ciğerim yanıyor. Fiziken ayaktayım ama ruhen çökmüş durumdayım. Allah kimseye böyle bir acıyı yaşatmasın.'' ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Henüz 17 yaşındaydı... O gece kulübü Efeye mezar oldu

    Olaydan yalnızca bir hafta önce. Efe hayata veda edeceğinden habersiz. Arkadaşlarıyla buluştu, Horon tepti. Bu anlar Efe'nin eğlendiği son anlar oldu.

    Efe Demir'in ailesinin ise tek bir dileği var artık. Onlara evlat acısını yaşatanların adalet önünden ağır cezayı almaları.

    Baba Demir, ''29 kişiye mezar ettiler orayı. Takibini yapacağız. Olayın peşini de bırakmayacağız.'' dedi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow