hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Murat Kurum: “İmamoğlu Kandil uzlaşısının adayıdır”

    KAYNAK DHA, CNN TÜRK

    AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ekrem İmamoğlu'nun raylı sistemler açılışına ilk kez davet edildiği söylemini yanıtladı. Kendisine herhangi bir davet yapılmadığını söyleyen Kurum, "İstanbul'da yaşamadığı için kendi kendine hayali davetler yapıyor" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da Sivaslılar buluşmasına katıldı. "İmamoğlu, Kandil uzlaşısının adayıdır" diyen Kurum, gizli ittifak mesajı verdi.

    İmamoğlu'nun "ilk kez Ulaştırma Bakanlığı tarafından açılışa davet edildim." söylemine karşılık verdi. Herhangi bir davetin yapılmadığını söyledi.

    Murat Kurum: “İmamoğlu Kandil uzlaşısının adayıdır”

    “Şimdi başkan, İstanbul'da yaşamadığı için hayali davetler yapıyor kendi kendine. Ben Ulaştırma Bakanlığı’mız ile beraberdim kendisine herhangi bir davet yapılmamış. Zaten 5 yıldır yeni mi aklı başına gelmiş? Yani 5 yıldır hiçbir protokole uymayan, bu manada İstanbul'un hizmetlerinden mutlu olamayan bir başkandan bahsediyoruz. Meclis üyelerinin dağıtıldığı başkanların pazarlık konusu edildiği. Bir ittifakla karşı karşıyayız. Burada işarette kandilden gelmiştir. Kandil uzlaşısıdır adı. Bu ittifakı gizlemek adına da bir çaba içerisindeler ama milletimiz her şeyi görüyor.”

    Murat Kurum, polemik yerine hizmet yapılması gerektiğini söyledi. “Gereksiz polemiklere gireceğine o hafriyat döktükleri iptal ettikleri metro tünellerini açsınlar. Karayolu tünellerini açsınlar, gereksiz yere İstanbul'un gündemini meşgul etmesinler.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow