hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Partilerin bayramlaşma ziyaretleri

    KAYNAKCNN TÜRK

    Siyasi partiler 11 Nisan Perşembe, yani bayramın 2’nci günü karşılıklı bayramlaşma ziyaretleri gerçekleştirecek. Bu yıl en çok siyasi parti ile bayramlaşan CHP olacak. CHP Genel Merkezi 15, AK Parti 7, MHP ise 4 partiyi ağırlayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başkent Ankara bir siyasi geleneği yeniden yaşamaya hazırlanıyor. Siyasi partiler bayramın 2’nci gününde birbirleriyle bayramlaşacak.

    Siyasette gerilimin değil nezaketin öne çıktığı anların başında partilerin bayramlaşma ziyaretleri geliyor. Bu bayramda o ziyaretler 11 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek. AK Parti 7, CHP 15, MHP ise 4 partiyle bayramlaşacak.

    Partilerin bayramlaşma ziyaretleri

    AK Parti’nin bayramlaşma kabul heyetine Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur başkanlık edecek. Heyette MKYK Üyesi Kasım Bostan, Kadın Kollarından Ayten Aydın, Gençlik Kollarından Taha Kara olacak. CHP’de konukları Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, Ankara Milletvekili Aliye Timisi Ersever, PM Üyesi Alkım Denizaslanı ve Gençlik Kolları üyesi Onur Topkül ağırlayacak. MHP’nin kabul heyeti de Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu ve MYK Üyesi Özgür Bayraktar’dan oluşacak.

    Siyasi partiler bayramın 2’nci günü bayramlaşmaya saat 9 itibarıyla başlayacak. Karşılıklı ziyaretler öğleden sonraya kadar sürecek. AK Parti, CHP, MHP, Hüda-Par, Yeniden Refah Partisi, BBP, DSP ve İYİ Parti ile bayramlaşacak. MHP ise DSP, AK Parti, Yeniden Refah Partisi ve CHP ile bayramlaşacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Partilerin bayramlaşma ziyaretleri

    En çok siyasi parti ile bayramlaşan CHP olacak. CHP, AK Parti, DSP, Vatan Partisi, DEM Parti, İYİ Parti, BBP, DP, MHP, SP, ANAP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi ve Zafer Partisi ile bayramlaşacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow