hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sahinler suç örgütü yöneticisi evinde yakalandı

    KAYNAKCNN TÜRK

    Kamuoyunda Şahinler çetesi olarak bilinen Şahinler suç örgütünün yöneticisi yakalandı. Şüpheli, yatak odasındaki gizli bölmede saklanıyordu. Polisler bölmeyi buldu ve örgüt yöneticisini kıskıvrak yakaladı. Şahinler suç örgütüne daha önce de operasyon düzenlenmiş, örgüt lideri ve 26 şüpheli yakalanmıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Üsküdar'daki evinde, yatak odasına yapılmış gizli bölmede, kıskıvrak yakalandı. Şahinler suç örgütü yöneticisi, evine düzenlenen operasyonla böyle yakalandı.

    Sahinler suç örgütü yöneticisi evinde yakalandı

    Emniyet güçleri 2023'ün eylül ayında Şahinler suç örgütüne operasyon düzenlemiş, aralarında örgütün lideri Mehmet Şahin’in de bulunduğu 26 şüpheli yakalanarak tutuklanmıştı. Zanlıların, silahlı suç örgütü kurmak, yönetmek ve üye olmak, nitelikli yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama, silahlı tehdit" suçları gibi 18 eylemi gerçekleştirdiği belirlenmişti.

    Sahinler suç örgütü yöneticisi evinde yakalandı

    Suç örgütüne yapılan operasyonun ardından polis ekipleri çalışmalarına devam etti. Suç örgütü yöneticisinin Üsküdar’da olduğunu tespit edildi. Ardından düğmeye basıldı. Örgüt yöneticisi, evindeki yatak odasında özel olarak yapılmış gizli bölmede yakalandı. Ekiplerin evde yaptığı aramada ruhsatsız tabanca ve 91 adet farklı çaplarda fişek ele geçirildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow