hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zincir marketten ramazan indirimi

    KAYNAKCNN TÜRK

    Yerel marketlerden sonra şimdi de ulusal bir zincir market ve tedarikçileri de yüzde 45’e varan indirim kararı aldı. Peki bu karar diğer zincir marketlere yayılır mı? Ayrıntılar ne? CNN TÜRK Muhabiri Ceren Meriç, TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu ile birlikte etiketleri inceledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Vatandaşın belini büken fahiş fiyatlar CNN TÜRK ekranlarında sık sık gündeme geldi. Yaptığımız yayınlar sonuç verdi. Yerel marketlerdeki %25 indirimin ardından bir zincir market ve tedarikçileri de %45'e varan indirim yaptı.

    SÜT VE TERAYAĞ FİYATLARINDAKİ İNDİRİM DE DİKKAT ÇEKİYOR

    TÜKONFED Başkanı Aydın Ağaoğlu, ''Sütler 34 - 42 liralara kadar gidiyordu. Şu an 24 TL Tam yağlıdır ayrıca. Yine yemeklerimizin vazgeçilmezi, tereyağı fiyatları 350-400 TL'yi zorlarken burada 259 TL.'' dedi.

    Yalnızca gıda ürünleri değil temizlik malzemelerinde de indirimler oldu işte o ürünlerden biri de tuvalet kağıdı. Tuvalet kağıdının fiyatım indirimden önce 219 liraydı şimdi ise 169 Lira.

    İNDİRİMLER DİĞER ZİNCİR MARKETLERE DE SIÇRAR MI?

    Ağaoğlu, ''Nerede diğer zincir marketler? Ulusal marketler? Bakın ramazanın yarısına geldik, bayram sonuna kadar hatta bayram sonundan sonra da bu indirim kampanyalarına katılsınlar. 11 ay ticaret yaptılar bu ülkede, bir ay da sevap toplasınlar. Böyle de enflasyonun frenlenmesine katkı sağlamış olacaklar.'' ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İndirimde olan ürünlerden bazıları;

    Yağlı siyah zeytin 119 TL,

    30'lu yumurta 85 TL,

    5 Kg un 69 TL,

    5 Kg şeker 134 TL,

    5 litre sıvı yağ 194 TL.

    Zincir marketten ramazan indirimi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow