hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP iftarında bir garip olay

    CHP iftarında bir garip olay
    expand

    Maltepe Belediyesi iftar verdi, kutulardan AKP'li Tuzla Belediye Başkanı'nın 'afiyet olsun' yazısı çıktı.

    Maltepe Belediyesi Beşevler'de bir sokak iftarı düzenledi. Kadir Gecesi nedeniyle ilgi de büyük oldu. Dağıtılan kumanya paketlerinin üzerinde 'Altın İlçe Maltepe Ramazan'da da büyük bir aile. Birlik ve beraberlik adına kurulan iftar soframıza hoş geldiniz' yazısı yer aldı.

    Altında da Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin imzası vardı. Ancak kutulardaki etiketler kaldırılınca altından, Tuzla'nın AK Partili Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın imzasıyla 'Beraber paylaşıyoruz Allah Kabul Etsin Afiyet olsun' yazısı çıktı.

    Sorun matbaadan

    Akşam'ın haberine göre Maltepe Belediyesi vatandaşı şaşkına çeviren sorunun matbaadan kaynaklandığını açıkladı. Belediye yetkilileri, 'Bu durumdan haberimiz yok. Sanırız matbaadan kaynaklanıyor. HerHalde Tuzla Belediyesi'nin kutuları çok olduğu için bizim belediyenin mesajı o kutuların üzerine yapıştırılmış olabilir. Araştıracağız. Gerekirse dava açacağız' dedi.

    Bizim bir alakamız yok

    Tuzla Belediyesi yetkilileri de, 'Bizimle bir alakası yok. Bizi değil, Maltepe Belediyesi'ni ilgilendiren bir konu. Matbaada karışmış olabilir. Bilemiyoruz' yorumu yaptı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow