hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Can Aydoğmuş Can Aydoğmuş

    Türkiye’nin 19 yıllık astrolojik döngüsü tamamlanıyor

    23.04.2018 Pazartesi | 12:12Son Güncelleme:

    Tarih tekerrürden ibarettir derler ya bir anlamda bu doğrudur. Lakin tarihte yaşanan sınavlar gelinen yeni teknoloji, bilim ve ilim ile yeni versiyona uygun olarak yaşanır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bütün insanların, ailelerin ve ülkerlerin kendine özel bir ritmi vardır. Ritm benim her zaman üstünde durduğum çok önemli bir konu çünkü ritmi anladığımız zaman hayat adına önemli bir farkındalık elde ediyoruz. Kalbimizin ritmi durduğunda yaşam biter, dünyanın hatta evrenin bile bir ritmi vardır. Ritmin içinde olduğumuz içinde hep iniş ve çıkışlar olacaktır. İnsanın ritmi daha kısa bir zaman içinde işlerken, ailelerin ve toplumların ritmi ölçülerinin büyüklüğüne göre daha uzun zamanda işler. O yüzden hiçbir zaman, hiçbir egemenlik ilelebet en yukarıda kalmamıştır. Aşağı iner ve yukarı çıkar. Düşer ve yükselir. Bu iniş ve çıkışlar içinden, hediye alarak yani sınavı geçerek çıkarsak o zaman bir daha ki döngüde güzellikler ve mucizeler yaşarız.

    Türkiye’nin 19 yıllık astrolojik döngüsü tamamlanıyor

    1999 yılındaki ay ve güneş tutulmalarının 19 yıllık süreci 11 Ağustos 2018 tarihinde tamamlanıyor.

    1999 yılında neler yaşamaya başladınız? Hangi sınavlardan geçtiniz? Kimler hangi sınavlardan geçti? Eğer 1999 yılının 2 sene öncesi ve 2 sene sonrasını incelerseniz çok ciddi bir farkındalık elde edersiniz. Sizin için hangi süreçler ve zorluklar başladı ise 2018 yılında onların bitişini ve 2019 yılında yeni başlangıçları yaşayacaksınız.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hepimizin bildiği üzere 1999 yılı tüm Türkiye için çok önemli bir seneydi. 1999 yılının etkisini çoğumuz hala yaşıyoruz ve atlattık diyenlerimiz bile içinde bir köşede derin izlerini taşıyor.

    Numerolojide 9 sayısı bitiş anlamına gelir. 1999 yılının 9 sayılarının gücü hepimizin hayatında o kadar çok şeyi bitirdi ve o kadar çok şeyi kaybettirdi ki, hala sızısı bir köşede hissediliyor.

    Bütün bu işaretlerin yanında 1999 yılından bu yana 19 yılın olması ve bu yıl olacak olan tutulmalar ile tamamlanacak olması bizlerin artık mezuniyetimizin sonuçlarını alacağımızı çok net bir şekilde ortaya koyuyor.

    1999 yılındaki tutulmalar ile başlayan süreç herkesin hayatında farklı etkiler meydana getirdi. 1999 yılındaki süreç, herkese tam 19 yıllık çok ciddi bir öğrenim süreci yaşattı. Artık hepimiz için mezuniyet zamanı geldi.

    Geçtiğimiz 31 Ocak 2018 ve 15 Şubat 2018 tarihlerinde neler yaşadığınızı bir düşünün. O dönemde yaşadıklarınız 13 Temmuz 2018 arası yaşadıklarınızın ara dönemidir. Ufak sınavlar, kendinizce zorluklar yaşamış olabilirsiniz. Size güzel haberim 2018 yazında olacak olan 13 Temmuz, 27 Temmuz ve 11 Ağustos tutulmaları ile rahatlayacaksınız.

    2019 yılında bütün Türkiye’yi yeni bitişler ve yepyeni başlangıçlar bekliyor. Bunun ile ilgili özel olarak yazacağım.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bütün bunların farkındalığında, 13 Temmuz, 27 Temmuz ve 11 Ağustos tarihlerinin hayatlarımızda bir kaç gün öncesi ve sonrası büyük değişimleri ve yoğun etkileri ortaya çıkartacağı bir kesin.

    Önümüzdeki dönemde hangi burcu nasıl etkileyeceğini özellikle yazacağım.

    Haftanın Önerisi: Bundan 19 yıl önce hayatınızda neler olduğunu, 1999 yılının 2 sene öncesi ve sonrası yaşamınızda neler olduğunu yazın. Bu 19 yıl içinde nasıl süreçlerden geçtiniz? Ve bu süreçlerden ne farkındalıklar elde ettiğinizi mutlaka yazın. Neler öğrendiniz? Sizde neler değişti? Umarım değişmiştir. Eğer farkındalığınızda değişim, yükseliş veya açılım olmadı ise o zaman tutulmalar sizi çok zorlayabilir.

    Sosyal Medya Önerisi: Benim son dönemlerde özellikle çok beğendiğim, son derece yaratıcı olduğuna inandığım bir instagram hesabı olan @kuklasüreyya hesabını takip etmenizi çok tavsiye ediyorum. Sanat, tarih ve mekanlar ile bir kuklanın hikayelerini bize son derece yaratıcı birşekilde aktaran bu instagram hesabına bayılıyorum. Normalde Prag’da yaşayan ve hem profilinde hem de instahikayelerinde bize bir kukla ile keşfetme ve öğrenme zevkini yaşatan bu instagram hesabı çok etkileyici.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hepimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun...

    Yaşamda farkındalığa, değişime ve akışta olmaya yönelenler her zaman özgürdür.

    Kendi burcunuzun 19 yıllık döngüsünü öğrenmek için takipte kalın.

    Mucizeler inananlar için her zaman sonsuzdur.

    Sizi seven bir Can...