hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Can Aydoğmuş Can Aydoğmuş

    Yeni ay; burçlarda patlama

    19.04.2018 Perşembe | 15:45Son Güncelleme:

    Herkes enerjisinin nasıl düşük olduğundan ve kendini çok yorgun hissettiğinden bahsediyor. Bunun nedeni gezegenlerin bizi ciddi bir süreçten geçiriyor oluşu. Merkür’ün ters dönüşü bitti, durakladı ve şimdi yavaş yavaş normal döngüsüne geçiyor. Tabii asıl hızına ulaşmasına daha var. Önümüzdeki 5 Mayıs tarihinden itibaren normal hızına geçecek ve ondan sonra sizler de kendinizi bambaşka hissedeceksiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şu an Jüpiter yani özgürlük gezegeni ters döndüğü için çoğu kişi kendini çok kısıtlanmış ve özgürlüklerden yoksun hissediyor. Lakin bu tamamen geçici bir süreç. Bunun yanında Satürn’ün olduğu konumdan dolayı bütün liderler, patronlar ve yöneticiler zor günler geçiriyor. Bunlar da geçecek ve bitecek. Benim bu yazıyı yazdığım sıralarda erken seçim açıklandı.

    Burçların az bilinen gizli sırları

    Burcunuza göre izlenilebilecek filmler

    Dilerim tüm insanlığın en yüksek iyiliğine olacak şekilde gelişsin ve sonuçlansın. Yanlız söylemeden edemeyeceğim önümüzdeki Mayıs ile Kasım arası inanılmaz önemli bir dönem. Bunun konuya daha önceki köşe yazılarımda değinmştim ama haftaya sizlerle detaylı bir yazı paylaşacağım.

    Şimdi birlikte bakalım; şu an ki Yeni Ay’ın ve gezegenlerin konumu ile hangi burçlar, hangi alanlarda başlangıçlar yapmalı ve nelerin farkında olmalılar?

    Koç:

    Koç burçlarının kendi yaşamları adına yeni başlangıçlar yapmaları için çok iyi bir dönem. Bu dönem eğer yürüyüş, yoga, diyet, sağlıklı beslenme, detoks ve uzun zamandır ertelediğiniz bir şeye başlarsanız sizin için müthiş olur. Koç burçları adına müthiş iyi bir süreç. Hayatınıza hiç kullanmadığınız yeni renkleri de mutlaka alın. Kuvars kristalleri takın ve pozitif düşünceye yönelin. Son olarak mutlaka yaşam alanlarınıza Feng Shui yapın.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Boğa:

    Boğa burçları için para kazanmak ve para ile ilgili yapacakları yeni başlangıçlar adına çok iyi bir zaman. Bunun yanında beslenme tarzlarını değiştirmeleri ve uzun zamandır erteledikleri konuşmaları yapmaları açısından da süper bir zaman. Mutlaka bu dönemden faydalanarak beslenmenize daha özen gösterin, parasal konularınızda harekete geçin ve ertelediğiniz konuşmalarınızı yapın.

    İkizler:

    İkizler burcu özellikle ailesi ile ilgili ertelediği ve uzun zamandır kafasında olmasına rağmen yapmak isteyip yapamadığı her şey için harekete geçmeli. Ailenizdeki insanlar ile buluşun, birbirinize sarılın, sevginizi yaşayın. İkizler burcu bu yeni Ay döneminde eğer günlük ve rüya günlüğü tutmaya başlar ise çok olumlu yönde etkilenir.

    Yengeç:

    Yengeç burçları mutlaka gidin ve annenize sarılın ona zaman ayırın ve anneniz ile özel paylaşımlar yaşayın. Eğer anneniz hayatta değilse tam işte şu an anneniz ile ilgili aile dizimi, psikoterapi, psikanaliz, psikodinamik çalışmalar ve meditasyon gibi süreçlere girmenizi tavsiye ediyorum. Mutaka evinizde değişiklikler yapın. Hiç birşey almasanız da eviniz ile ilgili internetten araştırın ya da bir kitap okuyup eve Feng Shui uygulayın.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Aslan:

    Aslan burçları yatırım yapmaları adına çok iyi bir dönemdeler. Aynı zamanda çocukları ile ilgili yeni adımları tam şu anda atmalılar. Kendi hayatlarına onları mutlu eden hobi ve uygulamaları almalılar. Uzun vadeli planlar yapıp gelecekte mutlu olmak için yeni başlangıçlar yapmalılar. Şu an yeni ayın gücü ile onlara iyi gelecek renkleri ve taşları yaşamlarına almalılar. Enerji alanlarını değiştirmek de çok güçlü bir etken olabilir. O yüzden mutlaka Feng Shui‘yi araştırıp tüm yaşam alanlarına uygulasınlar.

    Başak:

    Başak burçlarının bu dönemki hareket etmesi gereken alanı sağlık ve başarı. Aynı zamanda daha geçmiş dönemlerde yaptıkları yatırımlardan olumlu sonuçlar almak adına yeni başlangıçlar yapabilirler. Anne ve babanızın kardeşleri yani teyze, dayı, amca ve hala gibi akrabalarınızı arayın ve onlarla sevgiyi yaşayın. Eğer aranızda bir soğukluk varsa affedin ve onları da oldukları gibi kabullenip, temiz bir sayfaya geçin.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Terazi:

    Terazi burçlarının ilişki hayatında olan yeni Ay’ın gücü ile eğer ilişkiniz varsa ilişkinize yenilikler sokmalısınız. Lakin ilişkiniz yoksa kendinizi ilişkiniz olması adına harekete geçirmeli, bunun ile ilgili her türlü adımı atmalı, yeniliklere açık olmalısınız. Bütün bunların yanında ilişkinizin olmasına engel olan bir şeyler varsa terapi, eğitim ve konu ile ilgili kitapları okumak gibi süreçlere de girmelisiniz.

    Yeni ay; burçlarda patlama

    Akrep:

    Akrep burçları için çok ciddi iç gözlem yapmaları, kendilerini meditasyona ve içsel gözleme yönlendirmeleri gereken bir dönem. Etraflarındaki insanlar ile ilgili içsel bir sorugulamaya gitmeli ve “neden çevremdeki insanlar böyle?” diye sormalılar. Karşılarına çıkan her bir insanın bir öğretmen olduğunun farkında olmalılar. Debbie Ford’un “Işığı arayanların karanlık yanı” kitabını okumalarını tavsiye ediyorum. Yaşamınıza bir kedi alırsanız sizin için çok iyi olur. Kendinizi sokak hayvanlarına iyiliğe yönlendirin.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yay:

    Yay burçları babaları ile olan ilşkilerinin üstüne yoğunlaşmalı ve bu konuda iç gözlem yaparak onu şifalandırmaya yönelmeliler. Yay burçları mutlaka ama mutlaka bu dönem, hayatlarına faydası dokunacak yeni eğitimleri almalılar. Artık, uzun zamandır ertelediğiniz ve başlamak istediğiniz eğitime başlamak sizin için iyi olacaktır. Özellikle bu dönem inanca ve ruhani farkındalığa yönelmeleri onlara çok iyi gelecektir. Bol pozitif afirmasyon mucizeler yaratabilir. Bunun için “Düşle İnan Yaşa” kitabım sizin için biçilmiş kaftan diyebilirim.

    Oğlak:

    Oğlak burçları iş hayatlarında yeniliklere yönelmeliler. İş hayatlarına sokabilecekleri her türlü yeniik onlar için çok iyi olacaktır. Aynı zamanda işyerinde yeni bir başlangıç, yeni bir projeye başlamak için ve yeni bir işe başlamak için de çok iyi bir süreç. Şu an ki astrolojik etkiler iş hayatınızda yeniliklere yönelmeniz için sizi zorlayabilir. Lakin bir taraftan da kendinizi çok yorgun hissediyor olabilirsiniz. Eğer kendinizi başkalarına, sokak hayvanlarına ve ihtiyaç sahiplerine iyiliğe yönlendirirseniz, hayatınızda çok büyük süprizler ile karşılaşabilir, sevinç göz yaşları dökebilirsiniz.

    Kova:

    Kova burçları için tam olarak arkadaşları ile sosyalleşecekleri bir zaman diyebilirim. Bu dönemde hayatlarına giren yeni arkadaşlar onları çok olumu yönde etkileyecektir. Aynı zamanda arkadaşları ile sosyalleşmek, organizasyonlara ve etkinliklere katılmak onlara çok iyi gelecektir. Kazanç elde etmek adına atacakları her adım olumlu bir şekilde geri dönecek. Bir etkinlik yapmayı planlıyorsanız hiç ertelemeden hemen şimdi yapın ve sevdikleriniz ile buluşun. Özellikle bu dönem yeni mekanlara gitmek ve yeni insanlarla ile tanışmak sizin için çok iyi.

    Yeni ay; burçlarda patlama

    Balık:

    Balık burçları rüyalarına çok dikkat etmeli. Rüyalarınızı yazmanız için özel bir dönemden geçiyorsunuz. Bu dönem balık burçları rüyalarını yazar ve rüya yorumları ile ilgili ciddi araştırmalar yaparsa onlara çok iyi gelecektir. Rüyaların hem ruhani ve spiritüel yorumlarına hem de derin psikanalitik yorumlarına bakmalılar. Deniz aşırı yolculuklar ve dönüşüm yaratacak mistik yolculuklar için de çok iyi bir zaman olduğunu söylemeliyim. Balık burçları bu zamanı mutlaka kendine yönelik ve kendine yük yapan her türlü duygu, düşünce, insan ve her türlü şeyden özgürleşmeye odaklı olarak geçirmelidir.

    Bütün burçlar hepinizi çok seviyorum. Lütfen yükselen burcunuzu ve Ay burcunuzu mutlaka okuyun. Bu sayede en doğru farkındalığa ulaşacaksınızdır.

    Unutmayın ağzınızdan çıkan her bir kelime mucizevi bir güce sahip,

    Siz vageçtiğiniz zaman, yaşam da vazgeçer. Siz kararlı oldukça, yaşam da mucizelerini yaratmaya devam eder.

    Türkiye’nin ve dünyanın astrolojik yorumunu haftaya yazacağım.

    Sizi seven bir Can...