hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Murat Yancı - BİR NOT
    Murat Yancı - BİR NOT

    Murat Yancı - BİR NOT

    cnnturk.com yazarı

    tüm yazıları

    O anlarda ne yaşandı? Neden Gazze yerine bir gazeteciyi tartıştık?

    Bazen ülkemizde çok garip tartışmalar oluyor. İnsan hayret ediyor. Sonuncusu Gazze’de yaşananları aktarmak için bölgeye giden CNN TÜRK ekibinden Fulya Öztürk ile ilgiliydi.

    Devamını Oku23.10.2023

    İstanbul’u bekleyen tek risk deprem mi? Bu kış İstanbul’da …

    Bir yanda deprem korkusu, öbür yanda yıkılmak üzere olan binalar. Bir yanda neredeyse her yağmurda basan sel, öbür yanda susuzluk riski. Üniversite yıllarımın bir kesiti hariç hayatımın neredeyse tamamı İstanbul’da geçti.

    Devamını Oku09.09.2023

    İlk taşı günahsız olanınız atsın!

    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki yol çalışmaları sırasında yaşananlar hepimizin malumu. Birleşmiş Milletler Barış Gücü yine her zamanki bir çifte standarda imza attı. Türkiye de haklı olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yanında yer aldığını açıkladı. Ancak CNN TÜRK neredeyse çok daha fazla konuşuldu.

    Devamını Oku21.08.2023

    318 binayı neden yıkmıyorsunuz? Neyi bekliyorsunuz?

    6 Şubat depreminin 6. Ayında CNN TÜRK özel haberler şefi Fulya Öztürk bölgeden insanın yüreğine dokunan yayınlar yapıyor.  CNN TÜRK bölge halkının sesi oluyor.

    Devamını Oku14.08.2023

    İmamoğlu'nun en büyük vaadi ne?

    Tarihte böyle bir örneği var mı bilmiyorum. Bir belediye başkanı başında olduğu şehre yaptığı hizmetler dışındaki bir konuyla sürekli gündem olsun.

    Devamını Oku07.08.2023

    O görüntüler acilen kaldırılmalı!

    Günlerdir o görüntüler konuşuluyor. Esenyurt’taki tekel bayisinde iki gencin katledilmesiyle sonuçlanan  görüntüler büyük bir infial yarattı. Katliamın tüm açıklığıyla ve herhangi bir şekilde müdahale edilmemiş görüntüsünün bu şekilde internette yayınlanması ve hala kaldırılmaması utanç vericidir.

    Devamını Oku05.08.2023

    Yalanıyla övünen ilk siyasetçi

    Bazen başkasının adına utanırsın. Eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav’ı çıktığı yayında dinlerken tam da bu duyguyu hissettim. Sav, biliyorsunuz rahmetli Deniz Baykal’ın çok yakın bir dostuydu. Siyasetteki yol arkadaşlarından biriydi.

    Devamını Oku30.07.2023

    CHP mi haklı, Halk TV mi?

    Medya tarihinde belki de bir ilk yaşanıyor. Bir televizyon kanalı bir siyasi partiyi “Benimle ilişkini nasıl bitirirsin!” diyerek yerden yere vuruyor. Yaptıkları finans odaklı sözleşmenin sona erdirilmesini sansür ve ambargo olarak niteliyor. Hatta yayınlarında daha da ileri gidip CHP’nin tavrını RTÜK cezalarıyla kıyaslıyor.

    Devamını Oku24.07.2023