hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow
    Taha Ahmet Özel
    Taha Ahmet Özel

    Taha Ahmet Özel

    cnnturk.com yazarı

    tüm yazıları

    21 Temmuz’da Dünya En Sıcak Gününü Yaşadı

    Her geçen gün daha büyük bir sorun haline gelen küresel ısınmanın etkilerini gün geçtikçe görmeye devam ediyoruz. 21 Temmuz 2024 Pazar günü kayda geçen en sıcak gün olarak tarihe geçti.

    Devamını Oku24.07.2024

    Otomotiv Sektöründe Değişim Yaratması Beklenen Genel Güvenlik Yönetmeliği (GSR II)

    Otomotiv sektöründe önemli bir değişim yaratacağı merakla beklenen Genel Güvenlik Yönetmeliği’ni detaylı olarak inceleyelim. Nedir bu Genel Güvenlik Yönetmeliği?

    Devamını Oku17.07.2024

    2. El mi, ‘Sıfır’ mı?

    Türkiye’de otomobil almanın tam bir macera olduğunu hepimiz biliyoruz. Peki, bu macerada ikinci el mi, yoksa sıfır otomobil mi tercih edilmeli? Gelin, birlikte bu sorunun cevabını arayalım.

    Devamını Oku10.07.2024

    Bozcaada’nın Karşısında Kamp Yapmak

    Hafif bir rüzgar, dalga sesleri, Bozcaada’ya karşı güneşi batırmak… Yüksek ücretler ödemeden bu keyfi yaşamak mümkün. Nerede dediğinizi duyar gibiyim. Çanakkale Geyikli’de…

    Devamını Oku10.07.2024

    Kamp Yaparken Çok Dikkat Edilmesi Gerekenler

    Son yıllarda insanların otel fiyatlarının artmasıyla birlikte kamp tatili popüler hale gelmeye başladı. Fakat kamp yapmanın da yazılı olmasa bile belli başlı kuralları var. Bu kurallara uyulmadığı takdirde çevreye ve ekosisteme çok büyük zararlar doğurabilir.

    Devamını Oku03.07.2024

    Yaz Aylarında Gidilebilecek Kamp Rotaları

    9 günlük bayram tatili geride kaldı. Fırsatı olanlar 9 günü değerlendirip memleketlerine ya da tatil bölgelerine gitti. Ama ‘Ben bayram tatillerindeki kalabalığı sevmiyorum’ diyenlerdenseniz işte asıl tatil zamanı bana göre şimdi başlıyor. Gelin size keyifli zaman geçirebileceğiniz bir kamp rotası çizeyim.

    Devamını Oku26.06.2024

    Kocaeli’de Karavana İlgi Artıyor

    Geçtiğimiz hafta Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 2. Karavan Tanıtım ve Turizm Günleri düzenlendi. Bu fuarda yine pek çok firma karavanlarını tanıttı. Kocaeli halkı karavana olan ilgisini sıcak havaya rağmen gösterdi.

    Devamını Oku05.06.2024

    Sevindikli Göleti’nde Karavan Kampı

    İstanbul’a sadece 1 saat uzaklıkta kendinizi doğanın içinde stresten uzaklaşacağınız muhteşem bir yeri sizlere tanıtacağım.

    Devamını Oku29.05.2024