hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Harley Davidson Bosphorus'a 3 büyük ödül

    Harley Davidson Bosphorusa 3 büyük ödül
    expand

    ABD'de her yıl geleneksel olarak yapılan Harley Davidson Dünya Bayiler toplantısına ve organizasyon sonunda yapılan ödül gecesine Türkiye damgasını vurdu. Gecenin en prestijli ödülü olan 'Bayii Mükemmelliği' ödülü Harley Davidson Bosphorus'a verildi.

    'Satış Performansı', 'Operasyon Mükemmelliği', 'Bayii Standart Seviyesi' kriterlerinde mükemmelliğe ulaşan bayiye verilen ödülle Harley Davidson Bosphorus, sektörün Doğu Avrupa'da yükselen yıldızı olarak lanse edildi.

    Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çakırkaya, ödülün kendileri için sürpriz olduğunu ifade etti.

    Çakırkaya, şunları söyledi:
    "Misyonumuz, Türk tüketicisine hiçbir eksiği olmaksızın Amerikan tüketicisinin yaşadığı deneyimi ve mutluluğu yaşatmaktı. Bu ödülleri hedeflemek doğal olarak misyonumuzun bir parçasıdır.

    Biz Türk piyasasını ve Türk tüketicisinin potansiyelini dünyanın hiçbir ülkesinden eksik görmüyoruz. Dolayısıyla bu ödülün karşılığı olan şartları sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyoruz.

    Bu arada şunu da söylemeliyim ki Harley Davidson Bosphorus olarak gösterdiğimiz başarının yansımalarını da hemen görmeye başladık. Gösterdiğimiz bu başarı üzerine bölgesel stratejisini değiştirmeye Doğu Avrupa ve Ortadoğu merkezini İngiltere'den İstanbul'a taşımaya karar verdi.

    En iyi olmanın sorumlulukları ve yükü ödülün verdiği mutluluktan daha önemli. Lider olmanın baskısıyla çalışmalarımıza aynı ciddiyetle devam etmek zorundayız."

    Genel Müdür Erdil Gürgüç de, uzman satış ekibi, konusunun ehli servis personeli, anında yedek parça temini, Türkiye'nin her yerine 24 saat yol yardımıyla motorsiklet dünyasına ve özellikle markaya yeni bir heyecan getirdiklerini belirtti.

    Piyasada liderliği hedeflediklerini belirten Gürgüç, "İkinci bayimizi İstanbul Anadolu yakasında açtık. Bu doğrultuda servis hizmetlerini ve satış rakamlarını daha iyi yerlere taşıyacağız. 2012 yılı hedefimiz ise satış adetlerini birinci elde 400 motora çıkartmak. İkinci elde dağınık halde satışta bulunan motorları tek çatı altında toplamak" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow