hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Çetin, Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu

    Başkan Çetin, Halk Gününde vatandaşlarla buluştu
    expand

    Başkan Çetin, Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- ÇUKUROVA Belediye Başkanı Soner Çetin, vatandaşlarla buluştuğu Halk Günü'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkuyla kutlandığını söyledi.
    Halk Günü toplantısında vatandaşlarla buluşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Atatürk ilkelerine ve kurduğu cumhuriyete her zaman sahip çıkacaklarını vurguladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladıklarını dile getiren Çetin, “29 Ekim en büyük bayramımız. Gazi Mustafa Kemal, önünde başka seçenekler varken cumhuriyet rejimini tercih etmiş ve bu cumhuriyet 96 yıldır varlığını sürdürüyor” dedi.
    Çetin, cumhuriyetin sonsuza kadar yaşayacağını belirterek, “Bizler Atatürk ilkelerine ve cumhuriyete sahip çıkmaya devam edeceğiz. Herkesin bir siyasi görüşü olması doğaldır. Bu demokrasinin gereğidir. Hangi görüşe sahip olursak olalım Atatürk ilkelerine sahip çıkmalıyız. Çünkü Atatürk hepimizin ortak değeridir” diye konuştu.
    Çukurova Belediyesi olarak çok farklı alanlarda çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Çetin, son olarak 'Temiz Çevre Bilinçli Toplum' kampanyası başlattıklarını kaydederek, şöyle konuştu: "Avrupa’nın birçok kentini gezdim. Hepsinde sokaklar tertemiz ve belediye görevlisi göremezsiniz. Çünkü insanlar bilinçli ve çevreyi kirletmiyor. Bizim de bu seviyeye çıkmamız gerekiyor. Temiz çevre bilinçli toplumla olur. Bu amaçla Çevre Okulu açtık ve şimdiye kadar 32 bin öğrenciye eğitim verildi. Bu yıl da 10 bin öğrenciye eğitim vermeyi planlıyoruz. Çevreyi ve doğayı korumamız gerekiyor. Bu konuda ne gerekiyorsa yapıyoruz.”
    Başkan Çetin, konuşmasının ardından vatandaşlardan gelen sorun, şikayet ve önerileri aldı. Çetin, sorunların çözümü için yetkili birim amirlerine talimat verdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow