hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Erdem Hatay ve Osmaniye'de depremzedelerin yanında

    Başkan Erdem Hatay ve Osmaniyede depremzedelerin yanında
    expand

    Başkan Erdem Hatay ve Osmaniye'de depremzedelerin yanında

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ceyhun ÖZER/CEYHAN,(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçedeki deprem yaralarını sarmaya devam ederken, depremden etkilenen diğer illere yardım elini uzatmayı sürdürüyor.
    Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Milletvekili Orhan Sümer’le birlikte Ceyhan’ı adım adım gezen ve ihtiyaç sahibi depremzedelere desteğini esirgemeyen Başkan Hülya Erdem, bu kez Osmaniye ve Hatay’a gitti. Depremin derin yaralar açtığı Hatay merkez ve Defne ilçelerine giden Başkan Hülya Erdem, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel ile de bir araya geldi. Depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Erdem, Osmaniye’de de zorlukların aşılması için depremzedelerin yanında yer aldı. Dayanışmanın bir umut olduğuna işaret eden Erdem, “Dayanışma güçtür, dayanışma yaşamdır” dedi. Gittiği yerlerde depremzedelerle yakından ilgilenen, yemek dağıtımına yardımcı olan Başkan Hülya Erdem, Osmaniye Yarbaşı Belediye Başkanı Mustafa Kaynar’la da görüştü ve geçmiş olsun dileklerini sundu. 
    Ceyhan Belediyesi, 25 personelle görev yaptığı Hatay ve Defne’de yetişkin ve çocuklara giyim, çorap, iç çamaşırı temininde bulunurken, 4 bin kişiye kahvaltı ve çorba ikram etti. 100 battaniye dağıtan, hijyen malzemeleri ve suyun yanı sıra çocuklara süt götüren Ceyhan Belediyesi ekiplerine teşekkür eden Başkan Hülya Erdem, Defne’deki Samankaya Muti-Zöhre Mahanoğlu İlkokulu bahçesinde kalan depremzedelerle de bir araya geldi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow