hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Erdem'den, ilk yaş gününü kutlayan Eymen'e sürpriz

    Başkan Erdemden, ilk yaş gününü kutlayan Eymene sürpriz
    expand

    Başkan Erdem'den, ilk yaş gününü kutlayan Eymen'e sürpriz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CEYHAN(Adana),(DHA)- CEYHAN Belediye Başkanı Hülya Erdem, oğulları Eymen'in 1'inci yaşına girdiğini ancak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kutlama yapamadıklarını söyleyen Gedik ailesinin evine doğum günü pastası, balon ve oyuncakla giderek sürpriz yaptı.

    Oğulları Erdem'in 1'inci yaş günü, yeni tip coronavirüs salgınını önlemek için başlatılan sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu güne denk gelen Gedik ailesi, Ceyhan Belediyesi'ni arayarak yardım istedi. Ceyhan'da yaptığı sosyal yardım çalışmaları nedeniyle "Başkan Anne" olarak bilinen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, elinde balonlar, oyuncaklar ve doğum günü pastası ile Başören Mahallesi'nde yaşayan ailenin kapısını çaldı. Oğulları Eymen'in ilk yaş gününü Başkan Erdem ve ekibiyle kutlayan Gedik ailesi mutluluk dolu anlar yaşadı.
    GÜZEL BİR ÇOCUKLUK ANISI BIRAKMAK İSTEDİM
    Başkan Erdem, yaptığı açıklamada, Eymen'i yalnız bırakmak istemedikleri için sürpriz yaptıklarını belirterek, "Çağrı merkezimize gelen isteği duyunca pastasını kendim getirerek Eymen'e güzel bir çocukluk anısı bırakmak istedim. Umarım bir dahaki doğum gününü parklarda özgürce oynayabileceği, sağlıklı bir dünyada kutlayacak. Eymen'in yeni yaşı hepimize sağlık ve huzur getirsin" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow