hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İsmet Atlı mezarı başında anıldı

    İsmet Atlı mezarı başında anıldı
    expand

    İsmet Atlı mezarı başında anıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali GÖKDAL/ KOZAN(Adana),(DHA)- ADANA'nın Kozan ilçesinde Dünya ve Olimpiyat şampiyonu milli güreşçi İsmet Atlı, vefatının 9’uncu yılında mezarı başında anıldı. 
    Olimpiyat Şampiyonu güreşçi İsmet Atlı'nın Adana'nın Kozan İlçesine bağlı Toklular Mahallesi'nde mezarı başındaki törene Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Sönmez, İl Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, Türk Güreş Vakfı Adana Başkanı Mustafa Dönmez, Adana ve çevre illerden gelen genç güreşçiler ile Atlı'nın kardeşi milli güreşçi Hüseyin Atlı, yakınları ve sporcular katıldı. İsmet Atlı ile ilgili anıların Kuran-ı Kerim okunduktan sonra edilen duaların ardından İsmet Atlı’nın yeğeni milli güreşçi Celal İnceler, "İsmet Atlı dayım güreşçiliğinin yanında ozandı, şairdi, büyük bir atçıydı, dayımın bizlere vaadi benden sonra sizler geleceksiniz derdi. Bazı sakatlıklar yaşadığımdan dolayı bize nasip olmadı, inşallah yeni gelen genç nesil bu bayrağı daha ileriye taşıyacaktır" dedi. 
    Türk Güreş Vakfı Adana Başkanı Mustafa Dönmez, "Merhum Şampiyon İsmet Atlı Adananın güzide insanlarından birisiydi. O vefat edince Adana güreşi öksüz ve yetim kaldı" derken Gençlik ve Spor Müdürü Muzaffer Çintimar da, "Dünya ve olimpiyat şampiyonu İsmet Atlı’nın adı ilelebet yaşayacaktır" şeklinde konuştu.  (DHA)

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow