hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kozan protokolü, Dünya Kadınlar Günü'nde şehit anneleriyle buluştu

    Kozan protokolü, Dünya Kadınlar Gününde şehit anneleriyle buluştu
    expand

    Kozan protokolü, Dünya Kadınlar Günü'nde şehit anneleriyle buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali GÖKDAL/KOZAN,(Adana),(DHA)- KOZAN ilçe protokolü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehit annelerini ziyaret etti.
    Kaymakam Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak, İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık, Kozan Kent Konseyi Başkanı Derya Tüfekli ilçedeki şehit annelerini evlerinde ziyaret etti. Protokol üyeleri, şehit annelerinin ellerini öperek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayıp çiçek takdim etti. Şehit anneleri böyle özel bir günde hatırlanmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek ilçe protokolüne anlamlı ziyaretlerinden  dolayı teşekkür etti.
    Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam, şehit ve gazilerin anneleri, eşleri ve kız kardeşlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak sağlık, huzur ve esenlikler diledi. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da, "Aziz şehitlerimizin kıymetli hatıraları olan anneleri bizim en değerli varlıklarımızdır. Onlar bizim başımızın tacıdır. Bizler bugün bu topraklarda rahatça gezebiliyorsak aziz şehitlerimiz ve kıymetli gazilerimiz sayesindedir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve bizlerin en kıymetli varlıkları olan şehit ve gazi annelerimizi, şehit eşlerini ve yakınlarının günlerini kutluyorum" dedi.

    FOTOĞRAFLI 

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow