hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kozan'da şehit aileleri ve gaziler iftarda bir araya geldi

    Kozanda şehit aileleri ve gaziler iftarda bir araya geldi
    expand

    Kozan'da şehit aileleri ve gaziler iftarda bir araya geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali GÖKDAL/KOZAN(Adana),(DHA)- KOZAN Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar organizasyonu yapıldı.
    İlçedeki kapalı spor salonunda kurulan iftar çadırında şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi. Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü'nün de katıldığı organizasyonda Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi. Ezan vaktiyle birlikte şehit aileleri ve gaziler iftar yaptı. İftar sonrası konuşan Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, "Böyle anlamlı bir günde sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu bayrağın altında hep birlikte yaşıyorsak bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize de sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Bizleri kırmayıp iftar programımıza katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Devletin kapısı her daim sizlere sonuna kadar açıktır" dedi.
    Kozan Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Sümmani Göztaş ise "Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da hep birlikte bir arada birlik ve beraberlik içerisinde olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow