hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kozanlılar, doğayla iç içe yürüyüş yapıyor

    Kozanlılar, doğayla iç içe yürüyüş yapıyor
    expand

    Kozanlılar, doğayla iç içe yürüyüş yapıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    KOZAN, (Adana), (DHA)- KOZAN’da 2014 yılında açılışı yapılan, ‘Düşler Alemi Sosyal Tesisleri’ ile ‘Dağılcak Tabiat Parkı’ arasında bulunan yürüyüş yolu, Kozanlılar'ın uğrak noktası haline geldi.
    Kozan’ın en uğrak mesire alanlarından birisi olan Dağılcak Tabiat Parkı ile Kozan Belediyesi Düşler Alemi Sosyal Tesisleri arasındaki yürüyüş yolu, spor ve yürüyüş yapmak isteyen ilçe halkının uğrak noktası haline geldi. Uzun süredir bakımsız kalan yürüyüş yolu, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın 2019 yılında yeniden göreve gelmesiyle beraber bakıma alınarak, vatandaşların doğayla iç içe yürüyüş yapabilmesi için yeniden düzenlendi.
    Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kozanlılar'ın, hizmetin en güzeline layık olduğunu ve ilçede sosyal yaşantının canlanması için çaba gösterdiklerini kaydederek, “Doğa hazinemiz olan ve sadece Kozan’a değil, tüm Çukurova Bölgesi’ne de hitap eden Dağılcak Tabiat Parkı ve mesire alanımız ise belediyemizin sosyal tesislerinden biri olan Düşler Alemi, gereken bakım ve temizlik çalışmaları ekibimiz tarafından sürekli olarak yapılıyor” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow