hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Zabıtalara etkili iletişim semineri

    Zabıtalara etkili iletişim semineri
    expand

    Zabıtalara etkili iletişim semineri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali GÖKDAL/KOZAN,(Adana),(DHA)- KOZAN Belediyesi'nde görev yapan zabıta memurlarına  etkili iletişim semineri verildi. 
    Eğitim, kobi ve yönetim danışmanı, proje yöneticisi Emine Altıntaş tarafından belediye meclis salonunda zabıtalar için etkili iletişim semineri düzenlendi. Seminere, Belediye Başkan Yardımcısı Arif Dağlı, Zabıta Müdürü Osman Taş ile zabıta memurları katıldı.
    Zabıtaların her gün onlarca vatandaş ve esnafla yüz yüze geldiğine dikkati çekerek karşılıklı diyalogun zaman zaman her iki tarafı da olumsuz etkileyebilecek nitelikte olabileceğini belirtti. Pozitif düşünme gücünü kullanmanın önemine değinen Altıntaş,  şöyle devam etti: "Olumlu düşünme, öz güven sahibi olma vatandaş tarafından benimsemelerinde önemli rol oynuyor. Pozitif düşünce gücünüzü kullanarak hayatınızdaki birçok şeyi olumlu yönde etkileyebilirsiniz. İnsan önce kendini değiştirmelidir. Değişimi yakaladığınızda, kendinize güvendiğinizde ve hayatı olumlu bakış açısıyla değerlendirdiğinizde, insanların size bakış açısı da değişecektir."
    Altıntaş, zabıtanın halkla, ekip arkadaşlarıyla ve amirleri ile iletişimi, beden dili ile görgü, nezaket ve protokol kurallarını örnek videolar ile sunum eşliğinde anlattı. Altıntaş zabıtaların sorularını da yanıtladı.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow