hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adana Valisi Elban: AKAMDER ile iş birliği içinde olacağız

    Adana Valisi Elban: AKAMDER ile iş birliği içinde olacağız
    expand

    Adana Valisi Elban: AKAMDER ile iş birliği içinde olacağız

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) Başkanı Mustafa Karslıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Adana Valisi Süleyman Elban'ı makamında ziyaret etti. Vali Elban, kent için taş üstüne taş olan herkese kapılarının açık olacağını belirterek "AKAMDER ile elbette iş birliği içinde olacağız" dedi. Başkan Karslıoğlu ise kamu yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini kaydetti.
    Başkan Mustafa Karslıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Sayım Azmaz, Mehmet Ali İnan, Muzaffer Umut, Orhan Avcı, Arif Çetin, Adnan Kemali Ünal, Hilmi Tümer, Özcan Güngör, Adana’ya atanan Vali Süleyman Elban’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
    MÜTEAHHİTLER KENTİN DİNAMİKLERİDİR
    Vali Süleyman Elban ziyaretteki açıklamasında “Devlette esas olan devamlılıktır. Bu nedenle Adana için var olan, Adana için taş üstüne taş koyan herkese kapımız açık olacaktır. Bu meyanda AKAMDER in ziyaretinden oldukça memnun oldum. AKAMDER ile elbette iş birliği içinde olacağız. Müteahhitler kentin dinamikleridir. Dolaylı olarak sayısı çok fazla iş kollarıyla bağlantılıdır" dedi.
    KAMU YATIRIMLARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
    AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ziyaret sonrası açıklamasında “Valimiz Süleyman Elban’ a başarı temennimizle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. AKAMDER olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devletimizin yanındayız. Özellikle Adana için her türlü yatırımlarda ve sosyal sorumluluklarda tüm desteğimizi vereceğiz. Valimiz Süleyman Elban’ ın kentimize çok şeyler katacağına inancımız tamdır. Bu konularda deneyimlerini ve özellikle kamu müteahhitleri ile ilgili konulara hakim olduğunu görmek dde sevindiricidir. Kamu yatırımlarının hız kesmeden devam etmesi de gerek ve ediyor da. Bu devamlılık, gerek ülkemiz, gerekse Adanamız için büyük önem arz ediyor" diye konuştu.
    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow