hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adana'da öğrencilerin karne heyecanı

    Adanada öğrencilerin karne heyecanı
    expand

    Adana'da öğrencilerin karne heyecanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- ADANA’da eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi ile il genelinde 496 bin 600 öğrenci karne heyecanı yaşadı.
    Adana Valisi Süleyman Elban ve İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Manas İlköğretim Okulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Öğrenciler Adana Valisi Elban’ı çiçeklerle karşıladı. Öğrencilerle fotoğraf çekilen Elban, ardından sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini dağıtıp hediye verdi.  Öğrencilere tatili iyi değerlendirmelerini söyleyen Elban, kent genelinde toplam 496 bin 600 öğrencinin karne aldığını belirtti.
    ‘KARNE GÜNLERİ HEP CAZİP VE HEYECAN VERİCİ OLMUŞTUR’
    Öğrencilerin karne günü heyecanına ailelerinin de ortak olduğunu söyleyen Elban, "Karne günleri hep cazip ve heyecan verici olmuştur. Gerek pandemi, gerekse başka hususlarda ciddi bir sorun yaşamadan bu süreç yönetildi. Başta milli eğitimim müdürümüz, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm eğitim personelleri büyük bir özveriyle okullarımızdaki hem pandemi süreci hem de eğitim sürecini iyi yönettiler. 15 gün yavrularımız dinlenecekler. Sağ salim ikinci dönemi de bitirmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimize ikinci dönem için şimdiden başarılı bir eğitim öğretim dönemi geçirmelerini diliyorum’’ dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow