hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adana'da pazar yerlerinde alınan tedbirler değerlendirildi

    Adanada pazar yerlerinde alınan tedbirler değerlendirildi
    expand

    Adana'da pazar yerlerinde alınan tedbirler değerlendirildi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA'da koronavirüs (Covid-19) salgınından korunmak için İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından İl Pandemi Kurulu Kararları kapsamında belirlenen semt pazar yerlerinde gerçekleştirilen uygulamalar, Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda detaylarıyla ele alındı.
    Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz, İl Tarım ve Orman Müdür Vekili Gürkan Yaşar katıldı. Pazar yerlerinde gerçekleştirilen denetimlerin ardından ayrıntılı değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda bir açıklamada bulunan Vali Demirtaş, "İlimiz genelinde virüsle mücadele etme ve virüsten korunma amacıyla birçok çalışma gerçekleştirdik. Bunlardan birisi de mahallelerimizde bulunan pazar yerlerimizde alınacak tedbirleri kapsıyor. Bu alanda pazarcı esnafımızı uymaları gereken kurallarla ilgili uyardık, virüsten korunma şekliyle ilgili bilgilendirme çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Biz daima elimizden geleni yapacağız ama vatandaşlarımızdan da bu konuda dikkatli olmalarını ve duyarlı davranmalarını istiyoruz" dedi.
    Vali Demirtaş, vatandaşlardan devlet tarafından alınan her önlemi dikkatle uygulamalarını, zaruri olmadıkça evlerinden çıkmamalarını, dışarıda bulunmak zorunda oldukları zamanlarda sosyal mesafelerini korumalarını ve maske takmalarını istedi. Toplantı, görüş alışverişiyle sürdü.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow