hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Çetin: Çalmadık çaldırmadık

    Başkan Çetin: Çalmadık çaldırmadık
    expand

    Başkan Çetin: Çalmadık çaldırmadık

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA'nın Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediyeevleri Mahallesi oto pazarı yanındaki seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, 5 yıl içinde önemli hizmetler yaptıklarını belirtti.
    Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, göreve geldikleri günden bu yana her gün açılış yaptıklarını, 5 yıl içinde önemli hizmetlere imza attıklarını belirterek, “Bütün bu büyük hizmetleri belediyemizin kıt olanaklarıyla yaptık. Çünkü çalmadık, çaldırmadık” dedi. Başkan Çetin, Belediyeevleri Mahallesi’ndeki oto pazarı yanında seçim bürosu açılışı yaptı. Açılışa CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ve Burhanettin Bulut, İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, 26. Dönem CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    HİZMETLERİMİZİ ANLATIYORUZ
    Açılış öncesi coşkulu alkışlar ve sloganlarla kürsüye gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Belediye siyaset yapma değil hizmet üretme yeridir. Biz de göreve geldiğimizden itibaren istisnalar hariç her hafta açılış yaptık. Herkes kutlamaları kabul ederken biz daha 7’nci ayımızda toplu açılışa imza attık. 5 yılda 4 kez toplu açılış töreni düzenledik” şeklinde konuştu.
    Başkan Çetin, Türkiye’ye örnek projelere imza attıklarını, Türkiye’de ilk kez hizmete giren 13 emekli dinlenme evi, 4 kadın danışma ve dayanışma evi, 7 kreş hizmete soktuklarını anlatarak, ihtiyaç olan yerlere bunların yenilerini yapacaklarını söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow