hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Çetin: Kutlama tamam, hizmet zamanı

    Başkan Çetin: Kutlama tamam, hizmet zamanı
    expand

    Başkan Çetin: Kutlama tamam, hizmet zamanı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Belediye Başkanı Soner Çetin, mazbatasını aldıktan sonra kutlamaları toplu olarak belediye bahçesinde kabul etti. Çetin, “Kutlama ile kaybedecek zamanımız yok, artık hizmet zamanı” dedi.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın da katıldığı kutlama töreninde konuşan Başkan Soner Çetin, mazbatasını aldıktan sonra ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerini belediye bahçesinde kabul etti. Çetin, makamda kutlama ziyareti ile zaman kaybetmeyeceğini vurguladı. 
    Adana’da 30 yıl sonra Büyükşehir Belediyesi’nin kazanıldığına dikkat çeken Başkan Çetin, Zeydan Karalar’a teşekkür etti. Seçimin geride kaldığını ve artık herkesi kucaklayacaklarını belirten Başkan Çetin, “Bana ‘herkesin başkanı’ dediniz. Bu anlayışımız aynen devam edecek. Biliyoruz ki yerel iktidar genel iktidarı getirir. Bunun için çok çalışmamız gerekiyor. Hayırlı olsun ziyaretleriyle zaman kaybetmeyeceğiz. Kutlamalar bugün burada bitecek ve hizmet etmeye başlayacağız” diye konuştu.
    Konuşmaların ardından Başkan Soner Çetin, tek tek kutlamaları kabul etti. Soner Çetin’in ilk kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar oldu.

    FOTOĞRAFLI
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow