hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Soner Çetin kızı Melike’nin nikahını kıydı

    Başkan Soner Çetin kızı Melike’nin nikahını kıydı
    expand

    Başkan Soner Çetin kızı Melike’nin nikahını kıydı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- ÇUKUROVA Belediye Başkanı Soner Çetin, kızı Melike Çetin ile Barış Aykal’ın dünya evine girdiği düğün gecesinde nikah kıydı. Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sınırlı sayıda davetlinin katıldığı düğünde Çetin ailesi duygusal anlar da yaşadı.
    Merkez Çukurova ilçesi Kurttepe Mahallesi’ndeki bir kır düğün salonunda gerçekleşen törene Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütçü, milletvekilleri ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.
    Melike-Barış çiftinin tören alanına gelmesiyle birlikte duygusal anlar yaşayan Çetin ve Aykal aileleri bol bol fotoğraf çekilerek bu anları ölümsüzleştirdi. Kızının nikahını kendi kıyan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bu durumun duygusunun bir başka olduğunu ve ikinci kızının da ailesini kuracak olmasından mutluluk duyduğunu belirtti. Düğün törenine salgın nedeniyle az sayıda kişi davet etmek zorunda kaldıklarını da hatırlatan Başkan Çetin, çağıramadıkları dost ve tanıdıklarından da özür dilediğini kaydetti. Başkan Zeydan Karalar ise genç çifti kutlayarak bir ömür mutluluklar diledi. Melek-Barış çiftine Atatürk ilkelerine bağlı ve cumhuriyet ilkelerini benimsemiş çocuklar yetiştirmelerini tavsiye eden Karalar, daha sonra Başkan Çetin ile birlikte evlilik cüzdanını genç çifte teslim etti. Tören daha sonra pasta kesimi ve müzik eşliğinde eğlenceyle devam etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow