hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Büyükşehir Kadınlar Voleybol Takımı 3'üncü maçını da kazandı

    Büyükşehir Kadınlar Voleybol Takımı 3üncü maçını da kazandı
    expand

    Büyükşehir Kadınlar Voleybol Takımı 3'üncü maçını da kazandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- 2'NCİ LİG Kadınlar Voleybol Ligi'nde sezona iyi bir başlangıç yapan ve ilk iki maçını kazanan Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü son olarak Seyhan Belediyespor’u 25-18-25-19- 19-25 ve 32-30’luk setlerle 3-1 yenmeyi başardı. Böylece Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Kadınlar Voleybol 2'nci Ligi’nde ilk üç haftanın sonunda yenilgisiz yoluna devam etmeyi başardı.
    Voleybol branşında gençlerden kurulu bir kadroyla rakiplerin karşısına çıkan Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, sezona seri galibiyetlerle başlayarak ligde namağlup yoluna devam ediyor. Nurettin Hayta’nın antrenörlüğünü yaptığı ekip son olarak Atatürk Spor Salonu’nda oynanan Adana derbisinde Seyhan Belediyespor’u çekişmeli geçen maçta 3-1 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.
    SIRADAKİ MAÇ İÇİN HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
    Adana Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı pazar günü Yüreğir Belediyespor ile saat 14.00’de karşı karşıya gelecek. Hazırlıklarını sürdüren ekipte hedef maçı kazanarak yoluna kayıpsız olarak devam etmek. Antrenör Nurettin Hayta, “3 maçı kayıpsız geçmek elbette önemliydi. Sıradaki rakibimizi de yenerek yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow