hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ‘Cıncık gibi Çukurova’ parolasıyla, gece-gündüz çalışıyorlar

    ‘Cıncık gibi Çukurova’ parolasıyla, gece-gündüz çalışıyorlar
    expand

    ‘Cıncık gibi Çukurova’ parolasıyla, gece-gündüz çalışıyorlar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- ÇUKUROVA Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin temizliği için sabahın ilk ışıklarıyla başladığı mesaiyi, gece yarısına kadar sürdürüyor. Ekipler, işyeri ve apartmanların dezenfeksiyon çalışmalarına da devam ediyor.
    Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin tertemiz olması için gece-gündüz dinlemeden yoğun şekilde çalışıyor. Sabahın ilk ışıklarıyla mesaiye başlayan ekipler, çalışmalarını gece yarısına kadar sürdürüyor. Düzenli olarak belirlenen program dahilinde çöpleri toplayan, el ekibi ile sokakları temizleyen ekipler, ayrıca konteynerleri yıkıyor, semt pazarlarının temizliğini gerçekleştiriyor. İbadethaneleri de ihmal etmeyen temizlik işleri personeli, pandemi döneminde iş yüklerinin daha da artmasına rağmen bütün hizmetleri eksiksiz yapmaya gayret ediyor.
    Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ‘Cıncık gibi Çukurova’ parolasıyla hareket ettiklerini ve ilçedeki temizlik hizmetlerinin eksiksiz yerine getirilmesi için yoğun çaba harcadıklarını söyledi. Çukurova’nın diğer konularda olduğu gibi temizlikte de örnek ilçe olması için tüm gayreti gösterdiklerini kaydeden Başkan Çetin, “Ekiplerimiz gece-gündüz haftanın 7 günü fedakarca hizmet veriyor. Sorunları en aza indirdiğimizi söyleyebiliriz. Eğer vatandaşlarımız olası küçük aksaklıklarla karşılaşırsa, bunu sosyal medya ve diğer iletişim kanallarından bizlere ulaştırabilir. Bu durumda ekiplerimiz, yönlendirilen alanlarda sorunu anında çözecektir” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow