hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çukurova’nın Sultanları şampiyonluğa inanıyor

    Çukurova’nın Sultanları şampiyonluğa inanıyor
    expand

    Çukurova’nın Sultanları şampiyonluğa inanıyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ÇUKUROVA Belediyesi Spor Kulübü Kadın voleybol takımı 22 Mart’ta Bursa’da başlayacak play off maçlarına hazırlanıyor. 
    Çukurova Belediye Başkanı  Sone Çetin, teknik heyet ve oyuncularla kahvaltıda buluşarak onlara olan güvenini ifade etti. Başkan Soner Çetin, normal sezonda başarılı maçlar çıkararak play off oynamaya hak kazanan oyunculara “Size güveniyoruz. Maçları kazanıp Adana’ya şampiyon olarak döneceğinize inanıyoruz” dedi.
    Sezon boyu iyi mücadele eden takımı kutlayan Başkan Soner Çetin, “Genel olarak sevindik ama bazı maçlarda da üzüldük. Şimdi hepsi geride kaldı. Önümüzde 6 maç var. İnanıyorum ki bunların hepsini kazanacaksınız ve şampiyon olacaksınız. Adana’da önemli bir voleybol kitlesi oluştu. Tüm maçlarımızı dolu salonda oynadık. Sizlere güvendiğimiz için çıtayı yüksek tuttuk ve Sultan Ligi hedefimizi ilan ettik. Zaman bizi haklı çıkardı. İnanıyorum ki Sultanlar Ligine çıkacaksınız” şeklinde konuştu.
    Çukurova Belediyesi  Voleybol takımı play off maçlarını 22 Mart'ta  Bursa’da başlayacak. Tek devreli lig usulü oynanacak maçlarda ilk iki sırayı alacak takımlar ikinci etap play off oynamaya hak kazanacak. Diğer gruptan gelen iki takımla oluşan 4 takım da yine tek devreli lig usulü ile karşılaşacak ve iki takım Sultanlar Ligine yükselecek. İkinci etap play off maçları 1 Nisan’da yine Bursa’da oynanacak. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow