hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Doğasevenler son yürüyüşlerini yaptı

    Doğasevenler son yürüyüşlerini yaptı
    expand

    Doğasevenler son yürüyüşlerini yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Malik GÖDELİNER/ADANA,(DHA)- ADANALI doğa tutkunları, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs tehdidi nedeniyle 'evde kal' kampanyası öncesi son yürüyüşlerini yaptı.
    Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü (PRODOSS), Feke ilçesi Tapan bölgesi Şarlayan Şelalesi'ne doğa yürüyüşü etkinliği düzenledi. Uğurlubağ Yaylası'ndan başlayan 12 kilometrelik doğa yürüyüşü, orman dokusu ve patika geçişleri sonunda Kaşaltı Mahallesi Şarlayan Şelalesi civarında son buldu. Doğa tutkunları şelaleye ip emniyeti alarak indi. 30 metre yükseklikten dökülen şelaleye inen doğaseverler bol bol anı fotoğrafları çekilip, şelalenin görüntüsü karşısında kahve keyfi yaptı.
    Bin 300 rakımlı bölgede bol bol temiz hava ve oksijen depolayan doğa tutkunları virüs tehlikesi geçinceye kadar son yürüyüşlerini yaptıklarını belirtti.  Kulüp Başkanı Mehmet Yakut, "Halkın sağlığı için verilen karara, ikinci bir açıklama yapılıncaya kadar bizim de uymamız gerekiyor. Son kez yaptığımız gezimizde Şarlayan Şelalesi'nin güzelliğine hayran kalan doğa severler, güzel bir doğa yürüyüşünün ardından mutlu bir şekilde evlerine döndüler" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow