hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    E-Yüreğitim kanalına yoğun ilgi

    E-Yüreğitim kanalına yoğun ilgi
    expand

    E-Yüreğitim kanalına yoğun ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediyesi’nin koronavirüs salgını nedeniyle okula gidemeyen öğrencilere yönelik kurduğu ‘E-Yüreğitim’ adlı sosyal medya kanalına 2 haftada 200 bin erişim sağlandı.
    Yüreğir Belediyesi, Kültür Evleri’nde koronavirüs salgını yüzünden yarım kalan eğitimleri, kurduğu E-Yüreğitim isimli sosyal medya kanalıyla uzaktan eğitime dönüştürdü. Bünyesindeki uzman öğretmenleri ile Fatih Sultan Mehmet Kültürevi’nde oluşturduğu stüdyoda 6, 7, 8, 12’nci sınıflara ve mezunlara yönelik hazırladığı konu anlatım videolarını sosyal medya kanalı üzerinden öğrencilerin hizmetine sunan Yüreğir Belediyesi günlük yüklediği videoları sosyal medya hesaplarından takipçilerine de duyurdu.
    2 hafta gibi kısa sürede abone sayısını artıran ve 200 bin erişime ulaşan E-Yüreğitim kanalı, öğrencilerden ve gençlerden yoğun ilgi gördü. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, öğrencileri E-Yüreğitim kanalına abone olmaya davet etti. Başkan Kocaispir, çok sevilen sinema filmi Hababam Sınıfı’nın disiplinli ama aynı zamanda iyi kalpli müdür muavini Mahmut Hoca’sına atıfta bulunarak, “Mahmut Hoca’nın da dediği gibi ‘Okul sadece dört yanı duvarlarla çevrili, tepesinde dam olan yer değildir. Okul her yerdir.’ Sevgili gençlerimize göstermiş oldukları yoğun ilgi için teşekkür ederim” dedi.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow