hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısından anlamlı tiyatro oyunu

    Eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısından anlamlı tiyatro oyunu
    expand

    Eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısından anlamlı tiyatro oyunu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA, (DHA)- ADANA’da eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Feyzullah Arslan’ın  uyuşturucu bağımlılığı konusunda aile içi iletişimin önemine dikkat çekmek ve gençlerin daha iyi yetiştirilmesine katkı sunmak amacıyla yazdığı 'Yarınlara Geç Kalmadan' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
    Birçok şehirde İl Emniyet Müdürü olarak görev yapmış olan ve yazarlık kimliğiyle de tanınan eski Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Feyzullah Arslan’ın  yazdığı  'Yarınlara Geç Kalmadan” adlı tiyatro oyunu, dün Adana Devlet Tiyatrosu’nda sergilendi. Gösterime birçok sanatseverin yanı sıra Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci ve Türk Kadınlar Konseyi Derneği Adana Şube ve Akdeniz Bölge Başkanı Av. Meryem Türktekin  de katıldı. Feyzullah Arslan ve Nermin Ertürkmen’in yazdığı, yönetmenliğini Gökhan Doğan’ın üstlendiği oyun, izleyicilerden büyük beğeni topladı.
    ​Oyun sonunda TKKD Akdeniz Bölge Başkanı Av. Meryem Türktekin,  uyuşturucu problemi, kadına yönelik şiddet gibi toplumsal sorunlar karşısında gösterdiği duyarlılık nedeniyle Feyzullah Arslan’a teşekkür etti. Kadına yönelik şiddet konusunda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla bazı oyunların önüne ve ardına 3-5 dk.’lık kısa skeçler konulmasına ilikin taleplerine onay vermiş olan Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt’a da teşekkür etti. Toplumsal duyarlıklıklarından dolayı Feyzullah Arslan’a ve Mustafa Kurt’a plaket takdim etti.  (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow