hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karalar Aladağ ve İmamoğlu'nda muhtarlarla buluştu

    Karalar Aladağ ve İmamoğlunda muhtarlarla buluştu
    expand

    Karalar Aladağ ve İmamoğlu'nda muhtarlarla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, daire başkanları ile birlikte Aladağ ve İmamoğlu ilçesindeki merkez ve köy muhtarları ile buluşarak sorunları dinledi.
    Muhtarlarla iş birliği toplantısının ilki Aladağ'da gerçekleştirildi. Daire başkanlarıyla birlikte Aladağ merkez ve yöre muhtarlarıyla buluşan Zeydan Karalar, ''Seyhan Belediyesi'nde yaptığım çalışmanın daha geniş kapsamlısını burada gerçekleştirmek istiyorum. Muhtarlarımızın işinin olduğu daire başkanlıklarımızla birlikte bu toplantıları yapıp taleplerinizi alacağız" dedi.
    MUHTARLARIN ORTAK SORUNU
    Muhtarların sorunlarını dinleyen Başkan Karalar, ortak sorunun yol olduğunu, mevsimin düzelmesiyle birlikte asfalt çalışmalarına çok hızlı bir giriş yapacaklarını kaydetti. Halkın diğer sorunlarının çözümü için de beraberindeki daire başkanlarının cep telefonlarını muhtarlara veren Karalar şöyle konuştu: "Bizim için vatandaşa hizmet etmek önemli. Beni Seyhan Belediye Başkanlığı’mdan biliyorsunuz. Yangın oldu burada oldum, sel oldu burada oldum. Aldığım belediye insanın kıprayamayacağı bir haldeydi. Biraz sabır emin adımlarla bunu aşıyoruz. Birbirimize inanacağız ve her yeni gün, her yeni yıl bir öncekinden çok iyi olacak."
    Karalar, CHP ve İYİ Parti İlçe binaları ve Aladağ Belediyesi'nde ziyaretlerde bulundu. 
    İMAMOĞLU’NUN SU SORUNU ÇÖZÜYORUZ
    İmamoğlu ilçesinde Belediye Başkanı Kasım Karaköse tarafından karşılanan Karalar, Aladağ’da gerçekleştirilen toplantının benzerini İmamoğlu’nda da gerçekleştirdi. Burada muhtarların sorunlarını dinleyen Karalar, kendisini İmamoğlu’ndan biri olarak gördüğünü ve ilçenin en büyük sorunu olan yol ile su meselelerini hızla çözmeye başladıklarını bildirdi.
    Başkan Kasım Karaköse de, İmamoğlu’nun Zeydan Karalar sayesinde son yıllarda görmediği kadar hizmeti çok kısa sürede gördüğünü söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow