hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seyhan, sokakları dezenfekte ediyor

    Seyhan, sokakları dezenfekte ediyor
    expand

    Seyhan, sokakları dezenfekte ediyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediyesi, korona virüsün yayılmasının önlenmesi için cadde ve sokaklarda dezenfeksiyon çalışmasını sürdürüyor.
    Seyhan'da özel kıyafetli belediye ekipleri tarafından ilçe genelinde cadde ve sokaklarda duman ve sıvı dezenfektanlarla temizlik çalışması yaptı. Ekipler ilçede bulunan ibadethaneler, parklar, okul ve kamu binaları, otobüs durakları, yaya korkulukları, PTT şubeleri ve sağlık ocaklarını dezenfekte etti. Hijyen çalışmaları kapsamında kaldırımlar ve çöp konteynırları da temizlendi. 
    Her gün değişik mahalle ve sokaklarda gerçekleştirilen çalışmalardan memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, hijyen çalışmalarının sokağa zorunlu olarak çıkanlar için önemli olduğuna değinerek ortak kullanım alanlarındaki salgın hastalık bulaşma riskine karşı hijyen çalışması yapan Seyhan Belediyesi ekibine teşekkür etti. 
    Belediye bünyesinde korona virüsle etkin mücadele için bir çalışma ekibi oluşturduklarını aktaran Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, farklı müdürlüklerden personelin bulunduğu ekiplerle salgının etkilerini en aza indirmek için çabaladığını belirtti. Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin alınan tedbirler kapsamında vatandaşın en çok temas ettiği yerlere, dumanlama ve sıvı dezenfektanlarla koruma sağladıklarını ifade eden Başkan Akay şöyle konuştu:
    "Bizim için öncelik halk sağlığıdır. Biz üzerimize düşeni yapacağız. Sonuçta salgının yayılmasının en önemli tedbiri halkımızın bireysel katkısıdır. Teması azaltacağız. Mümkün olduğu kadar uyarıları dikkate almalıyız. Adana’mızda süreç iyi yönetiliyor. İnşallah en kısa sürede korona virüsü en az zararla atlatıp ülkemizin güzel aydınlık günlerine kavuşacağız."

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow