hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Siber hukuk masaya yatırıldı

    Siber hukuk masaya yatırıldı
    expand

    Siber hukuk masaya yatırıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- ADANA Barosu Başkanı Veli Küçük, teknolojik gelişmelerin sürekli artan bir eğilim göstermesinin bilişim hukukunda yeni açılımlara neden olduğunu söyledi.
    13. Uluslararası Çukurova Sanat Günleri kapsamında Adana Barosu tarafından düzenlenen ‘Siber Hukuk’ konulu panel Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda geniş katılımla yapıldı.

    Baro Başkanı Veli Küçük, Baro Meclis Başkanı Mustafa Canberk, Baro Başkan Yardımcısı Sabahattin Gümüş, Çukurova Sanat Günleri Kurucusu gazetesi-yazar Çetin Yiğenoğlu ile avukatlar ve yurttaşların katıldığı panel büyük bir ilgi gördü. Baro Başkanı Veli Küçük, Uluslararası Çukurova Sanat Günleri kapsamında Çukurova Sanat Girişimi ile ortak bir panele ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu vurguladı. Sunumda bulunan genç meslektaşlarına teşekkürlerini sundu. Teknolojik gelişmelerin sürekli artan bir eğilim göstermesinin bilişim hukukunda yeni açılımlara neden olduğunu kaydeden Küçük, sanatın ve edebiyatın beşiği olduğunu belirttiği Adana’da Çukurova Sanat Günleri’nin önemli bir işlevi yerine getirdiğini vurguladı. 8 bin yıllık geçmişi olan Çukurova’nın Orhan Kemalleri, Yaşar Kemalleri, Muzaffer İzgüleri, Yılmaz Güneyleri ve Demirtaş Ceyhunları yetiştirdiğini anlatan Küçük, Güneyin incisi Adana’da böylesine önemli bir uluslararası sanat etkinliklerinin içerisinde yer almaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.
    Çukurova Sanat Girişimi (ÇSG) kurucusu Çetin Yiğenoğlu da, bir avukat babası olduğunu belirterek, hukukçuların kendisi için ayrı bir yeri bulunduğunu söyledi.
    Daha sonra Baro Bilişim Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Murat Gülsün, Komisyon üyeleri Av. Gamze Lamba Apaydın, Av. Emrah Öztürk ve Stajyer avukat Barış Mıhçı sunumlarını gerçekleştirdi. Panel bitiminde sunum yapan avukatlara teşekkür belgeleri takdim edildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow