hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yoga ile Cumhuriyeti kutladılar

    Yoga ile Cumhuriyeti kutladılar
    expand

    Yoga ile Cumhuriyeti kutladılar

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Malik GÖDELİNER/ADANA, (DHA)- ADANA’da Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yıl kutlamaları kapsamında toplu yoga etkinliği gerçekleştirildi.
    Adana Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Adana Yoga Spor Kulübü işbirliği ile  Yaşar Kemal Park’ında gerçekleşen etkinliğe gezmeye çıkan vatandaşlar da ilgi gösterdi. Yoga Spor Kulübü Başkanı ve Yoga Eğitmeni Güncel Dilmen nezaretinde yapılan etkinlikte nefes tekniği, vücut çalıştırma, bioenerji, konsantrasyon, gevşeme ve meditasyon teknikleri uygulandı. 60 dakika süren orijinal yoga sistemi çalışması sonunda bir açıklama yapan yoga eğitmeni Güncel Dilmen, yoganın birçok rahatsızlıkların iyileştirilmesine katkı sağladığını belirtti. Dilmen, "Yoga beden, zihin ve ruhun bütünleşmesidir. Beden, doğru nefes teknikleriyle sağlık kazanırken, zihin sakinleşmeyle birlikte huzura kavuşuyor. Öfke, kaygı, korku gibi problemler gideriliyor. Bütün bunları aşan bireyler kendi özvarlığına, öz benine ulaşarak daha mükemmel bir hayat yolculuğu başlatmış oluyor" dedi.
    Yoga etkinliğine katılan vatandaşlar, Cumhuriyet Bayramı gibi anlamlı bir günde, anlamlı spor yapmanın memnuniyetini dile getirdi.

    FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow