hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tellidere Çok Amaçlı Tesisi hizmete girdi

    Tellidere Çok Amaçlı Tesisi hizmete girdi
    expand

    Tellidere Çok Amaçlı Tesisi hizmete girdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADNA,(DHA)-ADANA'da Seyhan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Tellidere Çok Amaçlı Tesisi’n açılışında Seyhan Belediye Başkanı ve CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, “Bütün Türkiye Adana gibi olalım diyecek” dedi
    Tesisin açılışı için düzenlenen törene Başkan Zeydan Karalar ile birlikte CHP Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ile Burhanettin Bulut, CHP Adana İl Başkanı Şahin Yeter, İyi Parti İl Başkanı Göktürk Voyvodaoğlu, Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, CHP ve İyi Parti ilçe başkanları ve çok sayıda yurttaş katıldı. Burada konuşan Başkan Zeydan Karalar, “Belediyenin kaynaklarını peşkeş çekmeden millet için harcayacağız. Öyle hizmetler gerçekleştireceğiz ki Adana’yı tıpkı Seyhan’ı dönüştürdüğümüz gibi dönüştürerek Türkiye’nin incisi haline getireceğiz. Bütün Türkiye Adana gibi olalım diyecek. Adana’nın gelişimini ve güzelleşmesini herkes kıskanacak” dedi.
    HİZMETLER DEVAM EDECEK
    Başkan Zeydan Karalar’ın hizmet süresi boyunca Seyhan’da akıllara kazınacak hizmetler ürettiğini ifade eden CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay da, “Burada başlayan hizmetler Adana geneline yayılacak. Çok başarılı çalışmalara imza atan Başkan Zeydan Karalar, Adana’nın şansı olacak. Ben de Zeydan Başkan’dan aldığım hizmet bayrağını kaldığımız yerden devam ettireceğim” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow