hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yüreğir'de baharla birlikte yol hamlesi başladı

    Yüreğirde baharla birlikte yol hamlesi başladı
    expand

    Yüreğir'de baharla birlikte yol hamlesi başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADANA,(DHA)- YÜREĞİR Belediyesi baharın gelmesi ile birlikte yol yapım çalışmalarına hız verdi.
    Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri baharın gelmesiyle bir yandan sıcak asfalt çalışması yaparken, bir yandan da bozuk yolları onarıyor. Yeni yollar açan ekipler, 2 asfalt kaplama, 2 stabilize, 3 yama ve 1 parke onarım olmak üzere günlük 8 ekip Yüreğir’in yollarını yeniliyor. Deforme olan, bozulan, hasar gören yollarda bakım, onarım, iyileştirme ve düzenleme çalışmaları yapan ekipler imarda yol olarak gözüken ancak kapalı olan yeni yolları da hizmete açıyor. Yakın zamanda Havutlu, Güveloğlu, Cine, Yerdelen, Irmakbaşı, Akdeniz, Yenidoğan, İncirlik Cumhuriyet, Güzelevler mahallelerinde sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.
    GÜMÜŞYAZI BAŞTAN AŞAĞI ASFALTLANDI
    Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, tüm yolları asfaltlanan Gümüşyazı Mahallesi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 1 yılda yama ve kaplama dahil 50 bin ton sıcak asfalt, 10 bin ton stabilize yol çalışması yaptıklarını kaydeden Başkan Kocaispir, ''Göreve geldiğimiz günden bu yana her alanda olduğu gibi yol çalışmalarımızda da büyük mesafe kat ettik. Gümüşyazı mahallemizde sokaklarımızın tamamını asfaltladık. Ana cadde, bulvar ve kırsal mahalle bağlantı yolları Büyükşehir Belediyesi yetki ve görev alanında. Biz ilçe belediyesi olarak belirli bir program dahilinde sorumluluk alanımız olan sokaklarımızda vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Mesai kavramı tanımaksızın, gece gündüz demeden, hafta sonları da dahil olmak üzere çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize ve çalışmalarımız esnasında sabır ve anlayış gösteren halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.
    Uzun zamandır böyle bir çalışma yapılmadığını ifade eden ve yapılan yol çalışmalardan memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri ise Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow