hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bolvadin'de uyuşturucu operasyonu

    Bolvadinde uyuşturucu operasyonu
    expand

    Bolvadin'de uyuşturucu operasyonu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlyas Kaan TAYTAK/BOLVADİN, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Bolvadin ilçesinde düzenlenen operasyonda 11 kilo 800 gram Hint keneviri, 200 gram reçine esrar ve çeşitli silah ile malzemeler ele geçirilirken, olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
    Bolvadin ilçesine bağlı Özburun beldesi Bahçelievler Mahallesi'nde yasadışı Hint keneviri yetiştirildiği tespit edildi. Bunun üzerine harekete geçen Afyonkarahisar KOM Şube Müdürlüğü ve Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Üç farklı adrese eş zamanlı yapılan operasyonda, uyuşturucu üretimi ve ticareti yaptığı belirlenen M.K. (39) ve M.G. (39) gözaltına alındı. 
    Operasyonda yapılan aramalarda M.K. ve M.G.'ye ait üç farklı adreste, 11 kilo 800 gram Hint keneviri, 200 gram reçine esrar, pompalı tüfek, çift kırma tüfek, otomatik tüfek, bu tüfeklere ait fişekler ve heykel, toprak vazo, çok sayıda çeşitli dönemlere ait tarihi eserler ele geçirildi. Şüpheliler M.K. ve M.G., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan şüphelilerin adli makamlara sevk edileceği belirtildi.
     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow