hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dinar MYO'da devir teslim

    Dinar MYOda devir teslim
    expand

    Dinar MYO'da devir teslim

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYON Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksekokulu'nda (MYO) düzenlenen törende MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hayrettin Ertan, Dr. Öğretim Üyesi Ender Baykut'a görevini devretti.

    AKÜ Dinar MYO'da yapılan devir teslim törenine AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, Turizm Fakültesi Dekanı Rektör Danışmanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Kandemir, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selçuk Akçay, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yusuf Karaca, Enformatik Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Muhammed Recai Türkmen, Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu yöneticileri, akademik ve idari personel katıldı.

    Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip Özdemir, "Dinar bizim için çok önemli. Hayrettin Ertan hocam 4 yıl boyunca burada başarılı çalışmalar sergiledi. Hayrettin Ertan hocamdan bayrağı siz devraldınız. İnşallah Hayrettin Ertan hocamın bıraktığı yerden birlik beraberlik içerisinde çalışarak, daha yükseklere taşıyacağınıza inanıyoruz. Hayrettin hocama emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Dr. Öğretim Üyesi Ender Baykut'a da yeni görevinde başarılar diliyorum ve hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.

    Dr. Öğretim Üyesi Ender Baykut, "Dinar MYO'da gayretli şekilde çalışacağım. Okulumuzu en iyi yerlere getirmek için, Dinar ilçesine katkı vermek için gece gündüz çaba sarf edeceğim. Okul öğrencilerimize teorik bilgiler aktararak, tecrübeli donanmış bireyler yetiştirmek için mücadele vereceğim" diye konuştu.

    Devir teslim töreni çiçek takdimi ve akabinde toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Daha sonra okul konferans salonu, sınıflar, kantin ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nda incelemede bulunan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayip Özdemir ve beraberindekiler ilçeden ayrıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow