hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Evi ve ağılı zarar gören vatandaşa yardım

    Evi ve ağılı zarar gören vatandaşa yardım
    expand

    Evi ve ağılı zarar gören vatandaşa yardım

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesine yağış nedeniyle evi ve ağılında hasar oluşan Yakup Özten'e konteyner ve çadır yardımında bulunuldu.

    Dinar'a bağlı Yıprak köyünde geçen hafta aşırı yağışlar nedeniyle Yakup Özten'in evi ve ağılında hasar oluştu. Ağılın bir bölümü çökerken, Özten'in bazı küçükbaş hayvanları telef oldu. Olaydan haberdar olan Kaymakam Selami Kapankaya ve Afyonkarahisar AFAD İl Müdürlüğü harekete geçti. Hasar tespiti yapılarak Yakup Özten'e konteyner ve çadır verildi. Yıprak köyü muhtarı Bayram Arslan ve Yakup Özten, yardım için Kaymakam Kapankaya ve AFAD müdürüne teşekkür etti.

    Muhtar Bayram Arslan, "Geçen hafta, aşırı yağışlardan dolayı, köyümüz halkından Yakup Özten kardeşimizin hayvan barınağı ve evinde göçük meydana gelmiş ve göçük sonucu onlarca küçükbaş telefi yaşanmıştı. Olaya kayıtsız kalmayan ve bir nebze vatandaşımızın yarasını sarma amaçlı çadır ve konteyner yardımında bulunan değerli Kaymakamımız Sayın Selami Kapankaya, Afyonkarahisar AFAD müdürümüz, il ve ilçe özel idare müdürlerimiz, il genel meclis üyelerimiz ve sosyal yardımlaşma müdürlüğümüze gönülden teşekkür ederiz" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow