hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Müdür Yıldız'a pastalı sürpriz

    Müdür Yıldıza pastalı sürpriz
    expand

    Müdür Yıldız'a pastalı sürpriz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da görev yapan gazeteciler İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız'ı ziyaret ederek, Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla pasta sürprizi yaptı.

    Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Afyonkarahisar'da görev yapan gazeteciler İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız'a sürpriz yaptı. Üzerinde, "Kuruluşunuzun 174. yılı kutlu olsun" yazan pastayla makam odasına giren gazetecileri gören Müdür Gürsel duygulandı. Pastayı gazetecilerle birlikte üfleyen Müdür Gürsel Yıldız, teşekkür etti.

    Müdür Gürsel Yıldız, "174 yıldır dev bir çınar olan Emniyet Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünde yine mutlu eden bir jestle bizi sevindirdiniz. Sizleri çok sevdiğimi ifade ediyorum. Her konuda yanımızda olduğunuzdan, bize yoğun destek vermiş olduğunuzdan dolayı da teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum. Sizlerle inşallah Afyon'umuz için en güzel haberleri yapabilecek çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.

    Genel asayiş konularıyla ilgili ciddi çalışmalar sürdürdüklerini de aktaran Yıldız, "Şehrimiz çok hareketli. Yoğun seçim döneminden çıktık. Bu seçimleri de herhangi bir problem yaşamadan, halkımızın hür iradesinin sandığa yansımasına destek olduk. Yunus ekiplerimize 10 yeni motosiklet alacağız. Sizin aracılığınızla başta Sayın Valim olmak üzere iş insanlarına, sivil toplum kuruluşlarına bize yapmış oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Göreceksiniz ki Afyonkarahisar'daki asayiş olayları çok çok daha azalacak. Gençlerimiz daha güvenli bir Afyonkarahisar'da yaşamaya devam edecek. Ben Afyon için ne yapılsa az diye düşünenlerdenim. İnşallah sizlerin de desteğiyle çok daha güzel projelere imza atacağımızı ifade etmek istiyorum" diye konmuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow