hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Köylülere ekmek, maske ve kolonya

    Köylülere ekmek, maske ve kolonya
    expand

    Köylülere ekmek, maske ve kolonya

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Ahmet DAĞLI/SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı ilçesine bağlı Selçik köyünde yaşayan vatandaşlara, Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından ekmek, maske ve kolonya dağıtımı yapıldı.

    Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, almış olduğu yönetim kurulu kararı doğrultusunda Selçik köyünde ikamet eden vatandaşlara tıbbi maske, kolonya ve köy ekmeği dağıtımı gerçekleştirdi. Dağıtımı Selçik Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri Yusuf Ayan ve Veli İleri gerçekleştirirken, ihtiyacı olan vatandaşlara da gıda paketi yardımı yapıldı.

    Derneğin Başkanı Metin Süleyman Özdemir, "Devletimizin ve milletimizin aldığı bu önlemlerle birlikte sivil toplum örgütlerine de görevler düştüğünün bilincinde olarak, derneğimizin sosyal yardımlaşma ve dayanışma amaçlarını yerine getirmek üzere, imkanlarımız dahilinde köylülerimizin yanında olabilmek için bazı ihtiyaçlarını kendilerine ulaştırmaya çalıştık. Bu yaptığımız çalışmanın amacı, insanların ihtiyaç duyacağı ama köyde ulaşmalarının zor olabileceği bazı eksikleri onların ayağına götürmekti. Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan kararlar gereğince 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasağı bulunduğundan, köyümüzde yaşlı nüfusunun fazla olması bakımından bizler dernek olarak köylülerimizin kapısını çalarak onlara yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik" dedi.

    Derneğin Başkan Yardımcısı Yusuf Ayan da "Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde dernek olarak bizler de köylülerimiz için elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Köylülerimizin bizlere göstermiş olduğu memnuniyet bizim için çok değerlidir. Tıbbi maske, kolonya ve köy ekmeği dağıtımımız dolayısıyla bizlere teşekkür eden köylülerimize, başka ihtiyaçları olup olmadığını sorarak her türlü ihtiyaçlarında bizlere ulaşabileceklerini belirttik. Bu zorlu süreçte mümkün olduğunca evde kalmaları gerektiğini kendilerine ifade ettik" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow