hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Vali Çiçek'ten Dinar ve Sandıklı ziyareti

    Vali Çiçekten Dinar ve Sandıklı ziyareti
    expand

    Vali Çiçek'ten Dinar ve Sandıklı ziyareti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Tahsin BAYTAR- Ahmet DAĞLI/DİNAR- SANDIKLI, (DHA)- AFYONKARAHİSAR Valisi Gökmen Çiçek, Dinar ve Sandıklı ilçelerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve çeşitli toplantılara katıldı.

    Vali Gökmen Çiçek, Dinar ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kaymakam Selami Kapankaya'yı, akabinde ise Belediye Başkanı Nihat Sarı'yı ziyaret etti. Makamda bir süre sohbet edilmesinin ardından Vali Gökmen Çiçek'e Belediye Başkanı Nihat Sarı tarafından Dinar'ın simgesi Suçıkan'ın minyatür saati hediye edildi. Kaymakamlık ve belediye ziyaretleri sonrası Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Dinar MYO konferans salonunda muhtarlarla toplantı yaptı. Toplantıda Vali Çiçek, Kaymakam Selami Kapankaya'dan ilçenin eğitim, ekonomi, sağlık, ulaşım ve kültürel yönden genel durumuna ilişkin bilgiler aldı.

    Dinar ziyaretleri kapsamında Vali Çiçek ilçede kamu yatırımları kapsamında yapımı devam eden kültür evini ziyaret ederek, son durumu hakkında bilgiler aldı. Vali Gökmen Çiçek ilçe protokolüyle birlikte lavantadan yağ elde edilen yağ sıkım hanesinde incelemelerde bulunmasının ardından tren garını da gezdi. Menderes nehrini yerinde inceleyerek yapılacak olan ıslah çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Nihat Sarı'dan bilgi alan Vali Çiçek, son olarak Suçıkan Park Tesisleri'nde devam eden revize çalışmalarını inceleyerek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

    VALİ ÇİÇEK, SANDIKLI'DA İNCELEMELERDE BULUNDU

    Vali Gökmen Çiçek daha sonra Sandıklı ilçesine de ziyarette bulundu. Vali Yardımcısı Mehmet Boztepe ile birlikte Sandıklı'ya gelerek incelemelerde bulunan Vali Çiçek'e Kaymakam Eflatun Can Tortop, Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve birim amirleri eşlik etti. Vali Gökmen Çiçek ve beraberindekiler Gülşami Konağı'ndan sonra İlçe Müftülüğüne devir olan Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ve Sandıklı Oyuncak Müzesi'ni gezerek yetkililerden bilgiler aldı. Daha sonra Ulu Camii'yi gezen heyete emekli öğretmen Hüseyin Hüsrevoğlu tarafından ilçe hakkında tarihi bilgi verdi. Buradan Sandıklı Hamamönü Camii yanındaki tarihi hamam müzesini gezen Vali Çiçek ve beraberindekiler ardından Sandıklı Belediyesi makam odasında Sandıklı Hüdai Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği toplantısına katıldı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow