hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Termal otel işletmecileriyle istişare toplantısı

    Termal otel işletmecileriyle istişare toplantısı
    expand

    Termal otel işletmecileriyle istişare toplantısı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     

    Mustafa KILINÇ/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'da koronavirüs tedbirleri kapsamında hizmetlerini durduran termal oteller, alınacak yeni tedbirler ve sürece ilişkin Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında istişare toplantısı yaptı.

    Afyonkarahisar'daki termal bölgesinde alınacak tedbirlerle ilgili olarak gerçekleştirilen istişare toplantısında Vali Mustafa Tutulmaz, termal otel bölgesi işletme sahiplerine alınacak önlemlere titizlikle uyulması, oteller için belirlenen kriterler için tüm çalışmaların ivedilikle hayata geçirilmesi noktasında uyarılarda bulundu.

    HER İŞLETME ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI

    Vali Mustafa Tutulmaz termal oteller bölgesindeki işletme yetkilileriyle video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda alınan tedbirler konusunda istişarelerde bulundu. Her bir detayın ve önlemin özenle hayata geçirilmesi gerektiğini belirten Vali Mustafa Tutulmaz, tüm kurallara titizlikle uyulması gerektiğini söyledi. En küçük işletmeden en büyük işletmeye kadar her kesimin üzerine düşeni en iyi şekilde yapması gerektiğini vurgulayan Vali Tutulmaz, şehrin imajı, vatandaşların sağlığı ve bu sektörden ekmek yiyen çalışanlar için çalışmaların ivedilikle hızlandırılması gerektiğini ifade etti.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow