hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aksaray Belediyesi, yatırımlara devam ediyor

    Aksaray Belediyesi, yatırımlara devam ediyor
    expand

    Aksaray Belediyesi, yatırımlara devam ediyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY,(DHA)- AKSARAY Belediye Başkanı Evren Dinçer, Küçükbölcek, Nakkaş  ve Hassas Mahalleleri'ndeki kadınlara yönelik hayata geçirdiği Kadın Aktivite merkezinde incelemeler yaptı.
    Üç mahallede yaşayan kadınlara hizmet verecek olan Kadın Aktivite Merkezi'nin inşaat çalışmalarında gelinen aşamaları yüklenici firmadan bilgi alan Belediye Başkanı Evren Dinçer’e Belediye Başkan yardımcıları ve ilgi birim müdürleri eşlik etti.
     Belediye Başkan Evren Dinçer, ''Nakkaş Mahallemizde inşaat çalışmaları devam eden Kadın Aktivite Merkezimiz Hassas ve Nakkaş Mahallesinde yaşayan vatandaşlara hizmet verecek. Geçtiğimiz günlerde temelini attığımız alanda inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmaları hassasiyetle takip ediyoruz. Hassas ve Nakkaş Mahallesi sakinlerinin isteklerinin yerine gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. ''dedi. 
    Aksaray Belediyesi tarafından kadınların kaliteli zaman geçirmesi için hayata geçirilen proje tamamlandığında Akmek kursları, havuz, kütüphane, derslikler ve spor salonları hanımların hizmetine sunulacak.

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow