hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yazar Tuğrul Selmanoğlu, Aksaraylılarla buluştu

    Yazar Tuğrul Selmanoğlu, Aksaraylılarla buluştu
    expand

    Yazar Tuğrul Selmanoğlu, Aksaraylılarla buluştu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA)- AKTİVİST yazar Tuğrul Selmanoğlu Aksaray'da 'Büyük Türkiye Büyük Millet'  konulu konferansa katıldı.
    Aksaray Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak katılan Tuğrul Selmanoğlu, Türk milletinin dünyanın her noktasında saygı gördüğünü ve asıl süper gücün bu olduğunu ifade etti. Deneyimlerini de izleyiciler ile paylaşan Selmanoğlu, yardım kuruluşları adı altında Müslümanların zulüm gördüğü ve yardıma muhtaç hale gelen sömürü altında bulunan Afrika ülkelerine giderek yardım kampanyasına katıldığını ifade etti. Selmanoğlu, Gittiği her ülkede Türk olmanın ayrıcalıklı olduğunu ve Türk olmakla gurur duyduğunu söyledi.
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dünya lideri olduğunu da belirten Selmanoğlu, “Şimdi Tüm Avrupa ve Amerika Cumhurbaşkanımıza karşı hareket ediyorlar. Amaçları güçlü bir Türkiye’nin önüne geçmek. Avrupa da yaşadığım için biliyorum, ülkemizdeki şuan iktidarı eleştiren bütün şer odakları Avrupa tek çatı altında ve misyoner kuruluşlarla ülkemizde şer odaklarının yanında. Ülke insanı olarak üzerimizde oynanan oyunların farkına varalım. Bilinçli olalım."diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow