hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altındağ'a istihdam noktası

    Altındağa istihdam noktası
    expand

    Altındağ'a istihdam noktası

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ALTINDAĞ Belediyesi ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) iş birliğinde hizmete açılan İş-Kur hizmet noktası ile iş başvuru ve işe alım süreçleri hız kazanacak.
    İş-Kur hizmet noktası, Altındağ Belediyesi'nde düzenlenen imza töreninin ardından hizmete başladı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen imza törenine, İş-Kur Ankara İl Müdürü Arif Ay ve İş-Kur Altındağ İlçe Müdürü Ömer Tavukçu katıldı. İş-Kur ile imzalanan protokol ile iş başvuru ve işe alım süreçlerinin hız kazanacağını ifade eden Başkan Asım Balcı, "Bu hizmet noktasını, kamu ilanlarını ve özel sektör başvurularını takip ederek, Altındağlı vatandaşlarımızın iş ve işlemlerini kolaylaştırmak için hizmete açıyoruz. İş arayan ve başvuru yapmak isteyen Altındağlı vatandaşlarımız belediyemize gelerek İş-Kur hizmet noktasına başvurduklarında, hem belediyemize hem de İş-Kur'a iş başvurusunda bulunmuş olacak. İş-Kur iş arayanlarla, iş ilanı veren işverenleri bir araya getirecek" dedi.
    İş-Kur İl Müdürü Arif Ay ise, böylesine anlamlı bir protokolü imzalamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, "Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden daha iyi faydalanabilmesi ve daha kolay ulaşabilmesi için belediyelerimizle iş birliği yaparak hizmet noktaları açıyoruz. Altındağ Belediyesi'nde açtığımız bu hizmet noktası, gerçekleştirdiğimiz iş birliğine güzel bir örnek. Başkanımıza desteklerinden ve iş birliğinden dolayı çok teşekkür ederim. Altındağımıza hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow