hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altındağ'da fırınlara Ramazan denetimi

    Altındağda fırınlara Ramazan denetimi
    expand

    Altındağ'da fırınlara Ramazan denetimi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ALTINDAĞ Belediyesi zabıta ekipleri, koronavirüse yönelik önlemlerini sürdürürken, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte fırınlara denetim gerçekleştirdi.
    Ramazan'ın başlamasıyla birlikte koronavirüse yönelik alınan önlemler arttırıldı. Altındağ Belediyesi zabıta ekipleri, ilçe genelindeki fırınlara denetim gerçekleştirdi. Fırın sahiplerini ve halkı sosyal mesafe kuralına uymaya davet eden ekipler, ürün, etiket ve hijyen denetimi de yaptı. Zabıta ekipleri, işletmelerin evraklarını da kontrol etti. Kurallara uyan işletmelere teşekkür eden zabıta ekipleri, eksiklik tespit ettiği üreticilere de idari yaptırım uyguladı. 
    Altındağ Belediyesi zabıta ekiplerinin 24 saat görev başında bir ekip olduğunu kaydeden Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "İçinde bulunduğumuz bu pandemi sürecinin gerekli tedbirleri alarak zararsız veya en az zararla atlatmak için hep birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız karşılaştıkları her türlü olumsuzluğu 24 saat hizmet veren 444 39 19 numaralı Altın Masa Çağrı Merkezi'ne bildirebilirler" dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow