hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AnkaraKart Mobil Bilet uygulamasına yoğun ilgi

    AnkaraKart Mobil Bilet uygulamasına yoğun ilgi
    expand

    AnkaraKart Mobil Bilet uygulamasına yoğun ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ANKARA, (DHA)- ANKARA Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen AnkaraKart Mobil Bilet (Cep Bilet) uygulaması, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.
    Bugüne kadar 10 bin 285 kişinin kullandığı Mobil Bilet uygulaması, NFC sistemli cep telefonlarıyla kullanıma açık hale geliyor. Kredi kartı kullanımına uyumlu cep telefonları ile seyahat daha da kolaylaşırken, EGO'ya ait toplu taşıma araçlarını kullanan yolcular, mobil uygulama sayesinde gişe, banko ve bayi aramak zorunda kalmadan validatörlerden rahatlıkla geçebiliyor.
    'ZAMANDAN TASARRUF SAĞLIYOR'
    Mobil bilet uygulamasını sürekli kullandığını söyleyen Esma Yalçın, "Biz öğrenciler için çok pratik bir uygulama oldu. Gişe arayarak da zaman kaybetmemiş oluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. Mobil bilet ile cep telefonundan kredi kartıyla kolay bir şekilde yükleme yapabildiğini ifade eden Nursen Yıldırım da, "Yükleme yapmak için gişe aramak zorunda kalmıyorum" diye konuştu. Uzun zamandır uygulamadan faydalandığını belirten Meral Körs ise, "Uzun zamandır bu uygulamayı kullanıyorum. Tüm yolculara tavsiye ederim. Kartımı kaybettim, yükleme yapamadım derdi yaşamıyorum. Ayrıca zamandan tasarruf sağlıyorum. Bu uygulamayı başlatan herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow